Vrijwilligerscentrale bestaat 10 jaar en vernieuwt!

Het begon allemaal 10 jaar geleden. De Vrijwilligerscentrale startte klein en lokaal in de bibliotheek in Bisonspoor, Maarssenbroek. Inmiddels is ons werkgebied sterk uitgebreid en vertegenwoordigen we vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties in de hele gemeente Stichtse Vecht. 

We grijpen de viering van ons 10-jarig bestaan aan om ons letterlijk en figuurlijk in een nieuw jasje te steken. Met een nieuw logo, een nieuw team, verbeterde dienstverlening, een geactualiseerde vacaturebank en (binnenkort) een nieuwe website kunnen we er weer helemaal tegenaan.

In de komende maanden willen we dit graag aan jullie laten zien. We zijn aanwezig op diverse evenementen in Maarssen, Breukelen, Loenen aan de Vecht, Vreeland en Oud-Zuilen om ‘Vitamine V’ uit te delen. Met vitamine V van Vrijwilligerswerk verrijken we met elkaar de gemeente Stichtse Vecht. Zodat iedereen kan participeren en op zijn of haar manier van waarde is.

Benieuwd wat je de komende tijd allemaal van ons mag verwachten? Volg op ons Facebook en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Of zoek ons op een van de volgende evenementen:

  • Zondag 7 oktober – Oud-Zuilen – Herfst en fruitmarkt Slot Zuylen 11.00-17.00 uur
  • Dinsdag 30 oktober – Loenen ad Vecht- Weekmarkt 09.00-13.00 uur 
  • Zaterdag 8 december – Vreeland – Kerstmarkt 15:30 – 19:30 uur
  • Zondag 16 december- Breukelen – Kerstmarkt 13.00-18.00 uur

 

Ook vrijwilligers nodig?

Maak een account aan en plaats je vacatures

Maak een account aan