Vrijwilligers werven

Is jouw organisatie in de gemeente Stichtse Vecht op zoek naar vrijwilligers? We helpen je hier graag bij. Zo heeft de Vrijwilligerscentrale een uitgebreide vacaturebank. Maak om jouw vrijwilligersvacature te plaatsen eerst een account aan. 

Maak een account aan

Online vacaturebank

Zodra je organisatie is ingeschreven bij de Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht ontvang je inloggegevens waarmee je zelf vacatures op de website kunt plaatsen, sluiten of wijzigen op het moment dat dit jou uitkomt.

Download de instructie van de vacaturebank

 

 

Quickscan vinden en binden

Met de Quickscan van Movisie leer je stap voor stap hoe je vrijwilligers kan werven en kan behouden voor je organisatie.

Tips voor het werven van vrijwilligers

Hoe vind je vrijwilligers voor jouw organisatie? En nog belangrijker: hoe vind je de juiste vrijwilliger voor de juiste plek? Lees hier onze tips voor het werven van vrijwilligers

Een goede vacaturetekst schrijven

Hoe zorg je dat jouw vacature opvalt in onze online vacaturebank? En dat er een vrijwilliger reageert die écht bij jullie organisatie past? Zeven tips voor het schrijven van een pakkende vacaturetekst.

Eigen screening

De vrijwilligers die reageren op je vacature(s) worden niet door ons gescreend. Je bent hier als organisatie zelf verantwoordelijk voor. Heb je hier vragen over of wil je even sparren? Neem dan contact op met ons.

Lees meer

Ben je een organisatie met vrijwilligers in de gemeente Stichtse Vecht? Schuif aan bij de gratis workshops en informatiebijeenkomsten voor organisaties en vrijwilligers. Laat je inspireren, leer van elkaar en ontmoet andere organisaties en vrijwilligerscoördinatoren.

Heb je vragen over vrijwilligerswerk? Of het werven van vrijwilligers? Kom naar één van onze inloopspreekuren in Maarssenbroek of Loenen aan de Vecht voor advies op maat!

Tijdens de maatschappelijke stage maakt een middelbare scholier kennis met vrijwilligerswerk en leert het wat het is om iets te doen voor een ander. Om een stage aan te bieden, kun je als organisatie deelnemen aan de Maatschappelijke Stage(maS)markt en gebruik maken van onze vacaturebank.

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes op vrijwilligersgebied in de gemeente Stichte Vecht en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief! Deze staat boordevol informatie met actuele onderwerpen.

Ook vrijwilligers nodig?

Maak een account aan en plaats je vacatures

Maak een account aan