Vijfde Beursvloer Stichtse Vecht op 2 november 2017

Beursvloer Stichtse Vecht

Op donderdagmiddag 2 november 2017 vindt de vijfde editie plaats van een Beursvloer Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO) in de gemeente Stichtse Vecht. Naast alle bedrijven (klein en groot) zijn ook alle maatschappelijke organisaties, verenigingen, clubs en instellingen uit de gemeente van harte welkom om hieraan mee te doen.

De opzet van de beursvloer is  om bedrijven te koppelen aan maatschappelijke organisaties. Gelukkig blijkt steeds weer dat ondernemers graag concreet invulling geven aan hun maatschappelijke betrokkenheid en daar ook baat bij hebben, zeker in de eigen gemeente. En de vele verenigingen, clubs en organisaties met een maatschappelijk doel kunnen een steuntje in de rug  heel goed gebruiken. De beursvloer is daarmee voor iedereen interessant.

De organisatie is blij dat het evenement weer kan worden gehouden bij Pauw Bedrijven op De Corridor in Breukelen. Van 16.30 - 18.00 uur zal er gehandeld worden met als inzet kennis en kunde, materialen, helpende handen en faciliteiten.

Ondernemers:

Uw kennis en/of die van uw medewerkers is inzetbaar evenals middelen (afgeschreven apparatuur, promotiemiddelen etc.), faciliteiten en 'handen'. 

Maatschappelijke Organisaties:

Inventariseer alvast waar u/uw vereniging behoefte aan heeft.

Inspiratie op doen? kijk dan naar de eerder gerealiseerde matches!

Noteer in uw agenda:

Datum:    2 november
Tijd:        16.30 - 18.00 uur
Locatie:   Pauw Bedrijven
               De Corridor 8
               3621 ZB Breukelen

Meer informatie

Voor meer informatie over de beursvloer of voor direct aanmelden kunt u terecht op de website www.beursvloerstichtsevecht.nl.

De beursvloermakelaar Rietje Beeren is per mail te bereiken via info@beursvloerstichtsevecht.nl