STV Jongeren Community: Geef jongeren in Stichtse Vecht een stem!

Stage
Plaats: 
Stichtse Vecht (Maarssen, Breukelen, tienhoven, vreeland, enz..) Hoofdlocatie is Maarssenbroek
Taakomschrijving
Taakomschrijving: 

Wat jongeren doen en wat jongeren vinden is belangrijk! Dat vindt jij toch ook!
Samen met andere vrijwilligers en stagiaires maak jij items (foto`s en filmpjes) die geplaatst worden op sociale media, als YouTube, Facebook, Instagram en Snapchat om jongeren te bereiken.

De STV Jongeren Community onderzoekt wat jongeren uit Stichtse Vecht vinden of willen. Dat doen ze door items (filmpjes/foto`s) te maken over een bepaald onderwerp. De groep is verdeeld in 3 crews.

Filmcrew:
Zij gaan met een smartphone en microfoon de straat op gaan om te filmen.

Montagecrew:
Zij monteren het materiaal vervolgens om er een mooi geheel van te maken.

Promotiecrew:
Zij zorgen dat het item via social media de wereld in geslingerd wordt. Zij zorgen ook voor bijvoorbeeld posters, kleding en visitekaartjes.
 

De STVJongeren Community probeert ook jongeren te inspireren, motiveren en activeren! Bijvoorbeeld om zelf activiteiten voor jongeren te gaan organiseren.

De stage biedt veel vrijheid waarbij je zelf je tijd kunt plannen, maar zal op sommige momenten juist aan jou vragen om flexibel te zijn en tijd vrij te maken in het belang van de groep. 

Overige informatie
Doelgroep: 
Jongeren
Het betreft een: 
anders
Aantal gezochte leerlingen: 
20
Benodigde vaardigheden: 
- Zelfstandig maar goed in samenwerken - In staat duidelijke afspraken te maken en deze na te komen! - Bekend met YouTube, Instagram, Snapchat en Facebook - Creatief - Enthousiast - Oprecht en eerlijk