Stage
Plaats: 
Maarssenbroek
Taakomschrijving
Taakomschrijving: 

Timmerdorp Maarssenbroek wordt elk jaar in de laatste week van de zomervakantie georganiseerd door een enthousiaste groep vrijwilligers.

Elk jaar hebben we plek voor 250 kinderen om mee te doen aan het timmerdorp. Ieder kind tussen de 7 en 12 jaar is van harte welkom. Deelname is geheel gratis.

Tijdens het timmerdorp kunnen de kinderen in groepjes een week lang bouwen aan hun eigen hutje, deze wordt onder begeleiding van onze vrijwilligers door de kinderen zelf in elkaar getimmerd, gedecoreerd en geverfd.

Ook is er op de woensdagavond altijd een jaarmarkt, de kinderen hebben dan de mogelijkheid om aan familie te laten zien wat ze allemaal al gebouwd hebben, er worden spelletjes gedaan, de kinderen kunnen zich laten schminken en er is koffie, thee, limonade en wat lekkers.

Aan het einde van de week vindt er een prijsuitreiking plaats. Meedoen is natuurlijk belangrijker dan winnen, maar om het enthousiasme, harde werken en goede samenwerken te belonen worden er een aantal gesponsorde prijzen aan de kinderen vergeven.

 

Timmerdorp Maarssenbroek draait volledig op vrijwilligers.

Voor het timmerdorp hebben wij een enthousiaste groep vrijwilligers, die eigenlijk het hele jaar door met timmerdorp bezig zijn. Tijdens het opruimen op vrijdagmiddag wordt er al weer gesproken over de ideeën voor het volgende timmerdorp. Ieder draagt op zijn op haar eigen manier iets bij, waarbij er altijd gedacht wordt aan het belang en plezier van de kinderen.

Maar de groep vrijwilligers is niet heel groot, en daar kan jij ons helpen!

We hebben zowel hulp nodig in de voorbereiding van timmerdorp om alles op te bouwen als in de timmerdorpweek zelf. Al kan je maar een paar uur komen helpen. Alle hulp is welkom!

Dus ben je 16 jaar of ouder, meld je dan aan voor je stage bij Timmerdorp!

 

 

Overige informatie
Doelgroep: 
Kinderen
Het betreft een: 
eenmalig project
Aantal gezochte leerlingen: 
8
Benodigde vaardigheden: 
ben je heel handig met een hamer? of juist heel creatief? of eerder zorgzaam of organisatorisch sterk? wij hebben voor iedereen wel een taak die je leuk vindt en die bij je past.
Overige bijzonderheden: 
Het is echt van belang dat je tijdens het timmerdorp 16 jaar of ouder bent.
Geschikt voor maatschappelijk stage: 
Ja

Ook vrijwilligers nodig?

Maak een account aan en plaats je vacatures

Maak een account aan