Training en workshops organisaties

Ben je een organisatie met vrijwilligers in de gemeente Stichtse Vecht? Doe mee aan gratis workshops en informatiebijeenkomsten voor organisaties en vrijwilligers. Laat je inspireren, leer van elkaar en ontmoet andere organisaties en vrijwilligerscoördinatoren.

Voor wie?

De trainingen en workshops zijn bedoeld voor (vrijwillige) medewerkers van verenigingen, stichtingen en andere vrijwilligersorganisaties zonder winstoogmerk in Stichtse Vecht. 
Hier is ook volop de gelegenheid om andere organisaties te ontmoeten en te netwerken. 
 
Wij streven naar een vraaggericht aanbod. Is er op dit moment niets voor je bij, of heb je aanvullende suggesties? Wil je een training of workshop organiseren op eigen locatie? Neem contact op met de Vrijwilligerscentrale.

Trainers 

Ben jij een trainer, student en/of professional? Zou je een onderwerp omtrent het werken met vrijwilligers als organisatie willen delen met andere vrijwilligerorganisaties? 
 
Neem contact op met de Vrijwilligerscentrale en maak je wensen of aanbod kenbaar.
 

Workshops en informatiebijeenkomsten

Op dit moment zijn we druk bezig met het creëren van workshops en bijeenkomsten. Heb je hiervoor aanvullende ideeën? Dan horen we het graag! 

Lees meer

Op zoek naar vrijwilligers? Maak een account aan. Zodra je organisatie is ingeschreven bij de Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht, ontvang je inloggegevens waarmee je zelf vacatures op de website kunt toevoegen, sluiten of wijzigen op het moment dat dit jou uitkomt.

Wij adviseren vrijwilligersorganisaties in de gemeente Stichtse Vecht graag over financieringsmogelijkheden. Bijvoorbeeld door fondsenwerving, het werven van donaties, crowdfunding en samenwerking met bedrijven.

Heeft jouw organisatie een up-to-date vrijwilligersbeleid? Ben je bekend met de huidige wet- en regelgeving omtrent vrijwilligerswerk? Er komt veel kijken bij het goed regelen van vrijwillige inzet binnen je organisatie.

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes op vrijwilligersgebied in de gemeente Stichte Vecht en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief! Deze verschijnt eens per twee maanden en staat boordevol informatie over workshops, bijeenkomsten, evenementen en actuele onderwerpen.

Ook vrijwilligers nodig?

Maak een account aan en plaats je vacatures

Maak een account aan