Trainingen en workshops organisaties

Ben je een organisatie met vrijwilligers in de gemeente Stichtse Vecht? Doe mee aan gratis workshops en informatiebijeenkomsten voor organisaties en vrijwilligers. Laat je inspireren, leer van elkaar en ontmoet andere organisaties en vrijwilligerscoördinatoren.

Voor wie?

De trainingen en workshops zijn bedoeld voor (vrijwillige) medewerkers van verenigingen, stichtingen en andere vrijwilligersorganisaties zonder winstoogmerk in Stichtse Vecht. 
Hier is ook volop de gelegenheid om andere organisaties te ontmoeten en te netwerken. 
 
Wij streven naar een vraaggericht aanbod. Heb je aanvullende suggesties of wil je een training of workshop organiseren op eigen locatie? Neem contact op met de Vrijwilligerscentrale.

Trainers 

Ben jij een trainer, student en/of professional? Wil je graag een onderwerp over werken met vrijwilligers delen met andere vrijwilligerorganisaties? 
 
Neem contact op met de Vrijwilligerscentrale en maak je wensen of aanbod kenbaar.
 

Workshops en informatiebijeenkomsten

Aanbod netwerkbijeenkomsten en workshops van andere partijen

De volgende (vrijwilligers)organisaties organiseren interessante netwerkbijeenkomsten en workshops. Kijk hier voor het actuele aanbod.

Aanbod netwerkbijeenkomsten en workshops van de Vrijwilligerscentrale

Op donderdag 17 oktober 2019 konden vrijwilligers en vrijwilligersorganisatie kennis maken met de Vrijwilligerscentrale als kenniscentrum. Op deze dag boden wij gratis kennissessies aan tijdens de kick-off van de Deel en Leer workshopmiddag. Het was een succesvolle middag waar kennis werd opgedaan en gedeeld en nieuwe contacten zijn gemaakt. Ook aan de inwendige mens werd gedacht: onder het genot van een hapje en een drankje werd de workshopmiddag muzikaal afgesloten. Bekijk hier het filmpje (met dank aan het Grafisch Lyceum in Utrecht) voor een impressie van de workshopmiddag.

We horen het graag als je ideeën hebt voor het geven van een workshop of behoefte hebt aan een bepaalde kennissessie of vaardigheidstraining. Mail ons op [email protected] 

Wij houden je op de hoogte via www.vrijwilligersstichtsevecht.nl, Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram.

 

 

 

Lees meer

Op zoek naar vrijwilligers? Maak een account aan. Zodra je organisatie is ingeschreven bij de Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht, ontvang je inloggegevens waarmee je zelf vacatures op de website kunt toevoegen, sluiten of wijzigen op het moment dat dit jou uitkomt.

Wij adviseren vrijwilligersorganisaties in de gemeente Stichtse Vecht graag over financieringsmogelijkheden. Bijvoorbeeld door fondsenwerving, het werven van donaties, crowdfunding en samenwerking met bedrijven.

Heeft jouw organisatie een up-to-date vrijwilligersbeleid? Ben je bekend met de huidige wet- en regelgeving omtrent vrijwilligerswerk? Er komt veel kijken bij het goed regelen van vrijwillige inzet binnen je organisatie.

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes op vrijwilligersgebied in de gemeente Stichte Vecht en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief! Deze staat boordevol informatie met actuele onderwerpen.

Ook vrijwilligers nodig?

Maak een account aan en plaats je vacatures

Maak een account aan