Scholing

De Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht biedt vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties trainingen in de vorm van workshops, cursussen en informatiebijeenkomsten. Het aanbod komt tot stand door het regelmatig houden van behoeftepeilingen onder de vrijwilligersorganisaties en signalen en vragen in persoonlijk contacten met organisaties. 
 

Voor wie?

De trainingen en workshops zijn bedoeld voor (vrijwillige) medewerkers van verenigingen, stichtingen en andere vrijwilligersorganisaties zonder winstoogmerk in Stichtse Vecht. 
 

Vraaggericht

Wij streven naar een vraaggericht aanbod. Is er op dit moment niets voor je bij, of heb je suggesties? Wil je een training of workshop verzorgen voor een team vrijwilligers op je eigen locatie? Neem contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!
 

Bundelen van krachten

Ben je een vrijwilligersorganisatie en organiseer je wel eens trainingen of workshops voor vrijwilligers? Mogelijk zijn deze ook geschikt voor vrijwilligers van andere organisaties en andersom. Zet je workshop of training op de website van de Vrijwilligerscentrale en vraag naar de mogelijkheden.     
 

Coaching

Ben je vrijwilliger en vind je het de moeite waard om in jezelf te investeren? Wil je op zoek naar jouw kwaliteiten en leren deze optimaal in te zetten of wil je bepaalde competenties van jezelf ontdekken? Loopt u ergens tegenaan in je vrijwilligerswerk en lukt het maar niet om dit te veranderen? Een coach van de Vrijwilligerscentrale kan je daarbij helpen. 
 
Aanmelden voor een coachinggesprek? Stuur een mail of bel met de Vrijwilligerscentrale.

Ook vrijwilligers nodig?

Maak een account aan en plaats je vacatures

Maak een account aan