Een verbeterde vacaturebank: makkelijk en snel de juiste match!

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan het verbeteren van onze online vacaturebank. De vacaturebank wordt veel gebruikt en was nodig aan een optimalisatie toe, zodat vrijwilligers en organisaties elkaar ook in de toekomst via dit platform kunnen blijven vinden. Wat is er veranderd?
 

Een actueel aanbod

Om het aanbod op de online vacaturebank actueel te houden, zijn geplaatste vacatures tegenwoordig maximaal 3 maanden zichtbaar. Bovendien staat de datum van plaatsing onderaan de vacature vermeld. Als een vacature eerder dan deze 3 maanden vervuld is, kunnen organisaties deze voortijdig van de vacaturebank halen. Als een vacature na 3 maanden nog niet vervuld is, kan de vacature met een termijn van wederom 3 maanden verlengd worden. Verlengt een organisatie de vacature niet, dan wordt deze automatisch gesloten. Op deze manier blijft het aanbod op de vacaturebank actueel en kun je reageren op vrijwilligerswerk dat daadwerkelijk nog beschikbaar is.

 

Makkelijker zoeken

Om sneller de juiste match te maken, zijn er een aantal extra zoekopties toegevoegd zodat je sneller het vrijwilligerswerk kunt vinden waar je naar op zoek bent. Organisaties vullen deze extra informatie in tijdens het aanmaken van een nieuwe vacature. Naast de huidige zoekopties sector en organisatienaam, kun je nu ook zoeken op:

  • Plaatsnaam: je kan op alle 12 kernen van Stichtse Vecht zoeken, maar ook op één of meerdere losse kernen. Zo vind je meteen dát vrijwilligerswerk bij jou in de buurt.
  • Functie: ook zoek je tegenwoordig makkelijk op functiegebied. Op deze manier vind je makkelijker het vrijwilligerswerk dat bij je past.

 

Extra  informatie over een vacature

Wanneer je oog is gevallen op een vacature, vind je tegenwoordig extra informatie over de vacature op de vacaturepagina. Naast de huidige informatie, vind je ook informatie over de ANBI/SBBI status van de organisatie (belangrijk als je in combinatie met een uitkering vrijwilligerswerk gaat doen). En ook informatie over of de vacature geschikt is voor vrijwilligers die extra begeleiding nodig hebben, is vanaf nu te zien.

Nog tips?

Wij vertrouwen erop dat bovenstaande punten tot een verbetering leiden in het gebruik van de vacaturebank. Maar er kunnen natuurlijk punten zijn die wij over het hoofd hebben gezien. Mocht je dus toch nog ergens tegenaan lopen, dan horen wij dit uiteraard graag. Neem dan contact met ons op via [email protected].

 

 

Ook vrijwilligers nodig?

Maak een account aan en plaats je vacatures

Maak een account aan