Skip Sidebar

Over ons

Een gezellig en laagdrempelig wijkcentrum met gezellige activiteiten voor iedereen.

Deel

Beheerder m/v

Structureel werk · Flexibele uren
Vrijheidslaan 4, 3621 HH Breukelen, Nederland
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Beheerstichting Wijkcentrum Over-Noord Breukelen
#55924
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/wijkcentrumover-noordbreukelen/activiteiten/Beheerder-mv/55924 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zoeken een beheerder voor ons Wijkcentrum voor ca. 6 uur per maand tegen een kleine vrijwilligersvergoeding.

Uitgebreide omschrijving

DIT IS UW KANS OP EEN UITDAGENDE EN LEUKE VRIJWILLIGERSBAAN

Beheerstichting Over-Noord beheert Wijkcentrum Over-Noord “het enige Wijkcentrum in Breukelen noord”. Hier vinden veel activiteiten plaats zoals bridge, klaverjassen, schuif-es-aan, schaken voor jeugd en volwassenen, kleuren- diamond painting en vanaf september ook haken en breien voor volwassenen en niet te vergeten de minibibliotheek en de dinsdagmorgen gratis koffie-inloop. Tevens wordt het Wijkcentrum verhuurd voor vergaderingen, verjaardagen en andere kleine evenementen (tot 30 personen). Om de bijdragen van deelnemers aan de activiteiten laag te houden, draait het geheel op vrijwilligers. Onze vrijwillige beheerder Hans wil graag met pensioen en daarom is het bestuur op zoek naar een:

BEHEERDER m/v voor circa 6 tot 8 uur per maand.

De taken van de beheerder zijn onder andere het bijhouden van de agenda van de activiteiten en verhuur, huurcontract invullen en uitleg geven over de apparatuur bij losse verhuur, indien nodig het open en sluiten van het Wijkcentrum en het onderhouden van contact met het bestuur. Hiervoor beschikt u natuurlijk over goede contactuele eigenschappen en heeft u affiniteit met digitale administratie. U kunt de werkzaamheden veelal uitvoeren wanneer het u schikt. Hier staat een kleine vergoeding tegenover. Wilt u naast uw bezigheden ook enige uren nuttig bezig zijn op maatschappelijk gebied? Dan bent u de persoon die wij zoeken. Neem daarom via deze site contact op met Marcel Rademaker, voorzitter van het bestuur. Wij kijken uit naar uw reactie!

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Beheerstichting Wijkcentrum Over-Noord Breukelen

Een gezellig en laagdrempelig wijkcentrum met gezellige activiteiten voor iedereen.