Toezichthouder

Toezichthouder

Project (Tijdelijk) · 6 uur/week · Start vanaf 15 mei 2022
De Meent 1, 3621 VS Breukelen, Nederland
Gastheer/vrouw
3 Goede gezondheid en welzijn
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Zwembad de Meent
#50168
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Zwembad-de-Meent/activiteiten/Toezichthouder/50168 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zijn op zoek naar jou! Lekker buiten aan het water toezicht houden op de zwemmers. Af en toe wat advies geven en samen zorgen voor een veilige zwem omgeving

Uitgebreide omschrijving

Ben je in het bezit van zwem diploma’s maar heb je nog geen toezicht-of reddingsdiploma gehaald, dan verzorgen wij dit voor je via de Reddingsbrigade! Een Ehbo/AED opleiding hoort daar uiteraard ook bij.

Toezichthouders zijn het visitekaartje van het zwembad. Zij houden een oogje op de veiligheid, in het oudste buitenzwembad van Nederland.

Voor meer informatie graag via e-mail contact opnemen.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stichting Zwembad de Meent

Wij houden met vrijwilligers het ‘oudste buitenzwembad van Nederland’ open dat is gelegen aan een van de uitlopers aan de Loosdrechtse Plassen in natuurgebied Kievietsbuurt Zuid te Breukelen.