Skip Sidebar

Over ons

Zorggroep De Vechtstreek is een zorgorganisatie die een breed scala aan zorgdiensten aanbiedt voor alle leeftijden: van hulp in de huishouding en persoonlijke verzorging thuis tot 24 uurszorg in een ...

ZorgWelzijnOuderen
Goede gezondheid en welzijn
Deel
tuinieren met ouderen

tuinieren met ouderen

Structureel werk Ā· Flexibele uren
Driehovenlaan 2, 3632 BK Loenen aan de Vecht, Nederland
TuinierenActiviteiten begeleidenKlussen
ZorgWelzijnOuderen
Goede gezondheid en welzijn
3 plaatsen over.
Activiteit Delen
Zorggroep de Vechtstreek
#68362
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Zorggroep-de-Vechtstreek/activiteiten/tuinieren-met-ouderen/68362 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor onze ouderen zoeken we een vrijwilliger die van tuinieren houdt. Personeel onderhoudt de tuin ook, dus elke hulp aanvullend is welkom.

Uitgebreide omschrijving

Op onze afdeling de Zonnebloem hebben we een prachtige tuin. Personeel probeert deze ook te onderhouden, maar het is fijn als er extra hulp aanwezig is. Ook kunt u samen met een bewoner tuinieren. In een kennismakingsgesprek wordt er gekeken naar uw mogelijkheden en interesses.

Wat vrijwilligers nodig hebbenšŸ˜‡ Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

šŸ¤ Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

3 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Zorggroep de Vechtstreek

Zorggroep De Vechtstreek is een zorgorganisatie die een breed scala aan zorgdiensten aanbiedt voor alle leeftijden: van hulp in de huishouding en persoonlijke verzorging thuis tot 24 uurszorg in een verzorgingshuis. Daarnaast wil Zorggroep De Vechtstreek haar diensten en zorg zo organiseren dat de cliƫnten de diensten en zorg in hun eigen woonomgeving ontvangen.