Skip Sidebar

Over ons

Zorggroep De Vechtstreek is een zorgorganisatie die een breed scala aan zorgdiensten aanbiedt voor alle leeftijden: van hulp in de huishouding en persoonlijke verzorging thuis tot 24 uurszorg in een ...

ZorgWelzijnOuderen
Goede gezondheid en welzijn
Deel
secretaresse/ administratief ondersteuner

secretaresse/ administratief ondersteuner

Structureel werk · Flexibele uren
Driehovenlaan 2, 3632 BK Loenen aan de Vecht, Nederland
ZorgWelzijnOuderen
Goede gezondheid en welzijn
2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Zorggroep de Vechtstreek
#74949
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Zorggroep-de-Vechtstreek/activiteiten/secretaresse-administratief-ondersteuner/74949 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben jij een administratieve duizendpoot? Vind je het leuk om wat taken om een of meerdere taken op te pakken? Dan zoek ik een ondersteuner bij mijn werk.

Uitgebreide omschrijving

Als coordinator Welzijn komt er steeds meer op me af, ontzettend leuke projecten en we groeien als locatie aan alle kanten. Alleen blijven dan kleine of grote dingen liggen, zoals PR berichten, posters, vrijwilligersdossiers bijhouden.

Ik zoek iemand die het leuk vindt om zulke dingen te doen. We kijken samen naar wat je wensen zijn. Het lijkt me vooral fijn om samen om te trekken en soms ook te sparren over onderwerpen. Dit kan iets eenvoudigs zijn zoals een poster, maar ook complete projecten. We kijken naar elkaars kwaliteiten en kunnen elkaar daar op aanvullen.


Tijd is zelf in te delen.

Afhankelijk van tijdsbesteding is een vrijwilligersvergoeding mogelijk.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Loenen aan de Vecht Activiteiten > Zorggroep de Vechtstreek > secretaresse/ administratief ondersteuner

Over Zorggroep de Vechtstreek

Zorggroep De Vechtstreek is een zorgorganisatie die een breed scala aan zorgdiensten aanbiedt voor alle leeftijden: van hulp in de huishouding en persoonlijke verzorging thuis tot 24 uurszorg in een verzorgingshuis. Daarnaast wil Zorggroep De Vechtstreek haar diensten en zorg zo organiseren dat de cliënten de diensten en zorg in hun eigen woonomgeving ontvangen.