maatje voor senioren?

maatje voor senioren?

Structureel werk · Flexibele uren
Driehovenlaan 2, 3632 BK Loenen aan de Vecht, Nederland
Activiteiten begeleidenGastheer/vrouwAdvies & MentoringHulpverleningZorgMaatje & buddyOndersteunend werkBegeleidingSociaal contactBoodschappen doen
ZorgWelzijnOuderen
Goede gezondheid en welzijn
Dit is een maatschappelijke stageEenzaamheid
Activiteit Delen
Zorggroep de Vechtstreek
#68370
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Zorggroep-de-Vechtstreek/activiteiten/maatje-voor-senioren/68370 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

maatje voor onze senioren. Een praatje, samen iets leuks doen, u bezorgt onze ouderen de geluksmomenten in de week.

Uitgebreide omschrijving

Tijdens een kennismakingsgesprek met de coordinator, wordt er gekeken naar wensen, maar ook hobby's, persoonlijkheid en andere bijzonderheden.


Daarna wordt een voorstel gedaan van 1 of meerdere personen. Als je als vrijwilliger die persoon aanspreekt, dan gaan we kennismaken. Na de kennismaking, geef ik beide partijen een dag of langer de kans om het even te laten bezinken. Voelt dit goed? Is er een klik? Als beide partijen een ja hebben, dan kan er een vervolg gemaakt worden. Die regelen meestal de personen zelf. Mocht dit nodig zijn, dan ondersteunen wij daar natuurlijk in.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Zorggroep de Vechtstreek

Zorggroep De Vechtstreek is een zorgorganisatie die een breed scala aan zorgdiensten aanbiedt voor alle leeftijden: van hulp in de huishouding en persoonlijke verzorging thuis tot 24 uurszorg in een verzorgingshuis. Daarnaast wil Zorggroep De Vechtstreek haar diensten en zorg zo organiseren dat de cliënten de diensten en zorg in hun eigen woonomgeving ontvangen.