levensverhalen schrijven voor mensen?

levensverhalen schrijven voor mensen?

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren
Driehovenlaan 2, 3632 BK Loenen aan de Vecht, Nederland
Lezen & schrijvenActiviteiten begeleidenGastheer/vrouwAdministratie
ZorgWelzijnOuderen
3 Goede gezondheid en welzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Zorggroep de Vechtstreek
#68367
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Zorggroep-de-Vechtstreek/activiteiten/levensverhalen-schrijven-voor-mensen/68367 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

u interviewt een oudere en maakt van het levensverhaal een boek. Schrijfervaring is niet nodig, een goed luisterend oor wel

Uitgebreide omschrijving

Onze ouderen hebben veel te vertellen, een heel leven ligt achter zich. Ze vinden het fijn om dit aan iemand te kunnen vertellen. Voor u als vrijwilliger hoort u bijzondere verhalen en maakt u echt een bijzonder naslagwerk voor familie/bekenden van deze persoon.


Als het verhaal af is en de persoon er tevreden over is, laten we het verhaal drukken. Zodat familie samen herinneringen nog kunnen ophalen en op een later moment een herinnering hebben aan hun familielid.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Zorggroep de Vechtstreek

Zorggroep De Vechtstreek is een zorgorganisatie die een breed scala aan zorgdiensten aanbiedt voor alle leeftijden: van hulp in de huishouding en persoonlijke verzorging thuis tot 24 uurszorg in een verzorgingshuis. Daarnaast wil Zorggroep De Vechtstreek haar diensten en zorg zo organiseren dat de cliënten de diensten en zorg in hun eigen woonomgeving ontvangen.