Vrijwilligers gezocht voor de dagverzorging De Twijg.

Vrijwilligers gezocht voor de dagverzorging De Twijg.

Structureel werk · 3 uur/week
De Aa, 3621 WN Breukelen, Nederland
Activiteiten begeleiden
Zorg
Goede gezondheid en welzijn
6 plaatsen over.
Activiteit Delen
Zorggroep de Vechtstreek
#47281
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Zorggroep-de-Vechtstreek/activiteiten/Vrijwilligers-gezocht-voor-de-dagverzorging-De-Twijg/47281 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Zorggroep De Vechtstreek is een zorgorganisatie die een breed scala aan zorgdiensten aanbiedt voor alle leeftijden.

Uitgebreide omschrijving

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers die door de weeks 's en zaterdagochtend willen helpen met allerhande werkzaamheden op de Twijg. De werkzaamheden bestaan uit het verwelkomen van de deelnemers, koffie schenken, een praatje maken, een spelletje doen, assisteren of het begeleiden van een (creatieve) activiteit.


Belangrijke eigenschappen: U staat open voor de belevingswereld van ouderen, u maakt makkelijk contact en een praatje. U weet om te gaan met plotselinge veranderingen en u bent geduldig. Wilt u iets betekenen voor mensen? Werkt u graag in een klein team? Heeft u een paar uurtjes per week tijd om ons te ondersteunen? Dan zijn wij op zoek naar u!

Als vrijwilliger op de dagverzorging heeft u een ondersteunende taak en werkt u altijd onder leiding van een medewerkster van de dagverzorging. Wij bieden een gezellige werkomgeving waar gastvrijheid centraal staat. 


Dagbehandeling De Twijg Breukelen, van Zorggroep De Vechtstreek, biedt een oplossing bij eenzaamheid en maakt het mogelijk om langer zelfstandig te blijven wonen. Dagbehandeling de Twijg voorziet in geestelijke, lichamelijke en/of sociale begeleiding aan ouderen. Ouderen kunnen één of meerdere dagdelen per week gebruik maken van het uitgebreide programma dat De Twijg biedt.


Plaats: Breukelen.


Dag(en) en dagdelen: Overdag op maandag t/m zaterdag.


Werktijden, frequentie en duur: In overleg, ochtend of middag.


Algemeen: 

Na een inwerkperiode ontvangt u een vrijwilligerscontract. Vrijwilligers van de Twijg dienen een VOG te kunnen overhandigen.


IInwerkmethode en begeleiding: 

Na kennismaking start u eerst een proeftraject. Tijdens uw werk ontvangt u begeleiding op de werkvloer.


Scholing: 

Door Zorggroep De Vechtstreek worden scholingsmogelijkheden aangeboden.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

6 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Zorggroep de Vechtstreek

Zorggroep De Vechtstreek is een zorgorganisatie die een breed scala aan zorgdiensten aanbiedt voor alle leeftijden: van hulp in de huishouding en persoonlijke verzorging thuis tot 24 uurszorg in een verzorgingshuis. Daarnaast wil Zorggroep De Vechtstreek haar diensten en zorg zo organiseren dat de cliënten de diensten en zorg in hun eigen woonomgeving ontvangen.