Penningmeester Vrienden van de Aa

Penningmeester Vrienden van de Aa

Structureel werk · Flexibele uren
De Aa, 3621 VV Breukelen, Nederland
ZorgWelzijnOuderen
Goede gezondheid en welzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Zorggroep de Vechtstreek
#55768
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Zorggroep-de-Vechtstreek/activiteiten/Penningmeester-Vrienden-van-de-Aa/55768 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

U bent verantwoordelijk voor de financiën van de Vrienden van De Aa. Een paar maal per jaar vindt er overleg plaats met de mede bestuursleden.

Uitgebreide omschrijving

Stichting Vrienden van De Aa, is in 1985 speciaal opgericht om bewoners net dat extra’s te geven. Dat kan een dagtochtje zijn, of een optreden, maar ook een financiële bijdrage voor het inrichten van de tuin. Denk ook aan een bijdrage voor een bewonersvakantie. Naast de bewoners van De Aa richt de stichting zich ook op Dagbesteding De Twijg en op de bewoners in De Driestroom die extramurale zorg krijgen vanuit De Aa. 

Ter versterking van het bestuur zijn wij op zoek naar een penningmeester. Wilt u iets extra’s betekenen voor ouderen? Werkt u graag samen in een team? Dan maken wij graag kennis met u. 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Zorggroep de Vechtstreek

Zorggroep De Vechtstreek is een zorgorganisatie die een breed scala aan zorgdiensten aanbiedt voor alle leeftijden: van hulp in de huishouding en persoonlijke verzorging thuis tot 24 uurszorg in een verzorgingshuis. Daarnaast wil Zorggroep De Vechtstreek haar diensten en zorg zo organiseren dat de cliënten de diensten en zorg in hun eigen woonomgeving ontvangen.