Skip Sidebar

Over ons

Zorggroep De Vechtstreek is een zorgorganisatie die een breed scala aan zorgdiensten aanbiedt voor alle leeftijden: van hulp in de huishouding en persoonlijke verzorging thuis tot 24 uurszorg in een ...

ZorgWelzijnOuderen
Goede gezondheid en welzijn
Deel
Help jij de inwoners van Loenen bij vervoer naar ziekenhuis of klusjes?

Help jij de inwoners van Loenen bij vervoer naar ziekenhuis of klusjes?

Structureel werk · Flexibele uren
Loenen aan de Vecht, Utrecht, Nederland
TuinierenKlussenVervoerBuitenBegeleidingHulpverleningBoodschappen doenSociaal contactOndersteunend werkNederlands
ZorgWelzijnOuderen
Goede gezondheid en welzijn
Eenzaamheid
Activiteit Delen
Zorggroep de Vechtstreek
#78542
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Zorggroep-de-Vechtstreek/activiteiten/Help-jij-de-inwoners-van-Loenen-bij-vervoer-naar-ziekenhuis-of-klusjes/78542 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Stichting Graag Gedaan zoekt vrijwilligers voor vervoersdiensten (incidenteel of structureel) en hulp bij kleine klussen zoals tuinieren, klusjes boodschappen

Uitgebreide omschrijving

Stichting Graag Gedaan bestaat al 45 jaar in Breukelen en biedt mensen in Breukelen hulp aan voor o.a. vervoer van bijvoorbeeld naar het ziekenhuis, kleine klusjes in huis of tuin en boodschappen doen.

Dit allemaal op vrijwillige basis met kilometervergoeding (0,35 cent per km).

De Stichting helpt mensen die zelfstandig wonen waar andere instellingen, familie of vrienden niet kunnen helpen. In Loenen aan de Vecht willen we dit ook verder ontwikkelen. Hoe fijn is het als inwoners en buren elkaar helpen?


Voor u als vrijwilliger gaan we eerst met u kennismaken, tijdens het gesprek horen we graag wat uw wensen zijn. Wilt u incidenteel helpen? Wilt u liever wekelijks helpen? Het is allemaal mogelijk. Ook het soort klussen kunt u aangeven.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Loenen aan de Vecht Activiteiten > Zorggroep de Vechtstreek > Help jij de inwoners van Loenen bij vervoer naar ziekenhuis of klusjes?

Over Zorggroep de Vechtstreek

Zorggroep De Vechtstreek is een zorgorganisatie die een breed scala aan zorgdiensten aanbiedt voor alle leeftijden: van hulp in de huishouding en persoonlijke verzorging thuis tot 24 uurszorg in een verzorgingshuis. Daarnaast wil Zorggroep De Vechtstreek haar diensten en zorg zo organiseren dat de cliënten de diensten en zorg in hun eigen woonomgeving ontvangen.