Handig met een naaimachine? Opstarten van een naaldcafé

Handig met een naaimachine? Opstarten van een naaldcafé

Structureel werk · 1-4 uur/maand
Driehovenlaan, 3632 BJ Loenen aan de Vecht, Nederland
Gastheer/vrouwActiviteiten begeleidenKlussenWinkelJeugdwerkFinanciënCoördinerenAdministratieSociaal contactOndersteunend werkBegeleidingZorgHandwerkenCreatief
ZorgWelzijnOuderen
Goede gezondheid en welzijn
Activiteit Delen
Zorggroep de Vechtstreek
#71929
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Zorggroep-de-Vechtstreek/activiteiten/Handig-met-een-naaimachine-Opstarten-van-een-naaldcafe/71929 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor 't Nieuwe Kampje willen we een naaldcafé oprichten. Een plek waar mensen kleding kunnen brengen die versteld moet worden.

Uitgebreide omschrijving

Het naaldcafé wordt aan de ene kant een plek waar mensen hun kleding kunnen brengen om versteld te worden, van korter maken tot een rits inzetten.

Daarnaast is er een idee om samen met ouderen zwaartedekens te maken, een deken die zwaarder aanvoelt en helpt om tot rust te komen. Deze kunnen we eventueel verkopen of uitlenen aan mensen die daar behoefte aan hebben. Win win situatie!


Andere ideeen zijn zeker welkom. Het is nog niet gestart en ik zoek ook graag mensen die het met elkaar willen opzetten. We zoeken dan ook zeker mensen die coordinerende taken willen hebben, dat kan ook alleen aan de start zijn.


Als we voldoende mensen hebben dan gaan we starten, maar eerst met elkaar bespreken op welke manier, wanneer en hoe.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Zorggroep de Vechtstreek

Zorggroep De Vechtstreek is een zorgorganisatie die een breed scala aan zorgdiensten aanbiedt voor alle leeftijden: van hulp in de huishouding en persoonlijke verzorging thuis tot 24 uurszorg in een verzorgingshuis. Daarnaast wil Zorggroep De Vechtstreek haar diensten en zorg zo organiseren dat de cliënten de diensten en zorg in hun eigen woonomgeving ontvangen.