Skip Sidebar

Over ons

Welzijn Stichtse Vecht is de lokale welzijnsorganisatie, die streeft naar welzijn voor alle inwoners. Onder welzijn verstaan wij dat mensen zich prettig voelen in hun eigen omgeving, zichzelf kunnen ...

WelzijnBuurt & omgeving
Goede gezondheid en welzijn
Deel

Wie wil kleine klussen doen voor mensen die het zelf niet meer kunnen?

Structureel werk · 2 uur/week
Vondelstraat 51, 3601 EX Maarssen, Nederland
KlussenHulpverlening
WelzijnBuurt & omgeving
Goede gezondheid en welzijn
2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Welzijn Stichtse Vecht
#47783
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Welzijn-Stichtse-Vecht2/activiteiten/Wie-wil-kleine-klussen-doen-voor-mensen-die-het-zelf-niet-meer-kunnen/47783 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als vrijwilliger bij de klussendienst voer je kleine werkzaamheden in en om het huis uit bij mensen die dit zelf niet (meer) kunnen doen.

Uitgebreide omschrijving

Als vrijwilliger bij onze klussendienst voer je kleine werkzaamheden in en om het huis uit bij mensen (veelal ouderen) die dit zelf niet meer kunnen doen en die geen beroep kunnen doen op familie, buren en/of kennissen.

Het gaat daarbij om kleine reparaties. Je komt veel bij mensen, die vaak alleen zijn en die het gezellig vinden als je komt en naast de klus ook hun verhaal graag aan je kwijt willen.


Ben je geïnteresseerd meld je dan aan of neem contact met ons op.


Plaats: Maarssen, Maarssenbroek, Oud-Zuilen, Tienhoven.


Werktijden, frequentie en duur:

  • Geen vaste werktijden.
  • In overleg wordt klus door jou aangenomen of niet.


Vaardigheden: Het belangrijkste is dat je goed met mensen om kan gaan en ervaring hebt met klussen!


Algemeen: Welzijn Stichtse Vecht is de lokale welzijnsorganisatie, die streeft naar welzijn voor alle inwoners in Stichtse Vecht. Tijdens het werk ben je verzekerd . Een aantal maal per jaar organiseren we leuke activiteiten voor onze vrijwilligers.


Inwerkmethode en begeleiding: 

Je wordt ingewerkt en begeleid door onze coördinator klussendienst.

Hoe kom ik er?

2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Maarssen > Maarssen Activiteiten > Welzijn Stichtse Vecht > Wie wil kleine klussen doen voor mensen die het zelf niet meer kunnen?

Over Welzijn Stichtse Vecht

Welzijn Stichtse Vecht is de lokale welzijnsorganisatie, die streeft naar welzijn voor alle inwoners. Onder welzijn verstaan wij dat mensen zich prettig voelen in hun eigen omgeving, zichzelf kunnen redden en betrokken zijn bij de samenleving. Kortom, welzijn maken we samen!