Skip Sidebar

Over ons

Welzijn Stichtse Vecht is de lokale welzijnsorganisatie, die streeft naar welzijn voor alle inwoners. Onder welzijn verstaan wij dat mensen zich prettig voelen in hun eigen omgeving, zichzelf kunnen ...

WelzijnBuurt & omgeving
Goede gezondheid en welzijn
Deel

Taalcoach statushouders Maarssen

Structureel werk · 0–2 uur/week
Flexibele locatie
OnderwijsLezen & schrijvenHulpverleningSociaal contactNederlands
WelzijnBuurt & omgevingOnderwijs
Goede gezondheid en welzijn
Activiteit Delen
Welzijn Stichtse Vecht
#47775
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Welzijn-Stichtse-Vecht2/activiteiten/Taalcoach-statushouders-Maarssen/47775 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Je helpt statushouders met het leren spreken van de Nederlandse taal.

Uitgebreide omschrijving

Wil je mensen helpen met de Nederlandse taal? Als taalcoach help je een statushouder met het leren en durven spreken van het Nederlands zodat zij beter mee kunnen doen in onze samenleving.


Op een laagdrempelige manier ga je samen in gesprek om te oefenen met spreken en de woordenschat uitbreiden. Bij de inburgeringscursus leren mensen lezen, luisteren en schrijven maar is er vaak minder tijd voor spreken.


Je krijgt als vrijwilliger ondersteuning van onze beroepskracht en er wordt regelmatig overlegd met alle taalcoaches om ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren.


Plaats: Maarssen


Werktijden, frequentie en duur: 1 maal per week 2 uur

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Activiteit Delen

Over Welzijn Stichtse Vecht

Welzijn Stichtse Vecht is de lokale welzijnsorganisatie, die streeft naar welzijn voor alle inwoners. Onder welzijn verstaan wij dat mensen zich prettig voelen in hun eigen omgeving, zichzelf kunnen redden en betrokken zijn bij de samenleving. Kortom, welzijn maken we samen!