Skip Sidebar

Over ons

Welzijn Stichtse Vecht is de lokale welzijnsorganisatie, die streeft naar welzijn voor alle inwoners. Onder welzijn verstaan wij dat mensen zich prettig voelen in hun eigen omgeving, zichzelf kunnen ...

WelzijnBuurt & omgeving
Goede gezondheid en welzijn
Deel

Op huisbezoek als technische coach + kopje koffie drinken

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren · Start vanaf 28 aug 2022
Flexibele locatie
TrainingKlussenMaatje & buddyAdvies & MentoringSociaal contactAndersOndersteunend werkElektronicaNederlands
WelzijnBuurt & omgeving
Goede gezondheid en welzijn
5 plaatsen over.
Activiteit Delen
Welzijn Stichtse Vecht
#55854
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Welzijn-Stichtse-Vecht2/activiteiten/Op-huisbezoek-als-technische-coach--kopje-koffie-drinken/55854 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Lijkt het jou leuk om iemand zijn zelfredzaamheid te vergroten? Dit doe je door te helpen bij de inzet van ramen was of stofzuig-robots incl. een kopje koffie.

Uitgebreide omschrijving

Lijkt het jou leuk om iemand zijn zelfredzaamheid te vergroten?


Dit doe je door op huisbezoek te gaan en te helpen met uitleg geven over de ramen was of stofzuig-robot en gezellig een kopje koffie te drinken.


Het gaat om een project rondom de hulp bij het huishouden. De wachttijden lopen op tot 8 maanden en er is bijna geen hulp bij het huishouden te vinden. Daarom gaan wij als "De Wachtkracht" langs bij de mensen op de wachtlijst. We kijken naar welke taken er zijn en wie dat op kan pakken.

Sommige taken kunnen zelfstandig worden gedaan, maar nu zijn er ook twee handige robots: De ramenwas robot Bobbie en robotstofzuigers Jannie & Bep.


Als vrijwilliger krijg je een training over robotstofzuigers en ramen was robots. En ga je bij de mensen thuis langs om een demonstratie te geven of je helpt hen bij het aanzetten van de robots onder het genot van een goed gesprek met een kop koffie.


De hoe en wat kunnen we samen bespreken!


Ben jij een beetje technisch en hou je van een gezellig praatje?


Neem contact op met Linda van der Tier!


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding
5 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Welzijn Stichtse Vecht

Welzijn Stichtse Vecht is de lokale welzijnsorganisatie, die streeft naar welzijn voor alle inwoners. Onder welzijn verstaan wij dat mensen zich prettig voelen in hun eigen omgeving, zichzelf kunnen redden en betrokken zijn bij de samenleving. Kortom, welzijn maken we samen!