Skip Sidebar

Over ons

Welzijn Stichtse Vecht is de lokale welzijnsorganisatie, die streeft naar welzijn voor alle inwoners. Onder welzijn verstaan wij dat mensen zich prettig voelen in hun eigen omgeving, zichzelf kunnen ...

WelzijnBuurt & omgeving
Goede gezondheid en welzijn
Deel

Houdt u ervan om lekker buiten te werken ?

Structureel werk · 2 uur/week
Flexibele locatie
TuinierenKlussenBuitenHulpverlening
WelzijnBuurt & omgeving
Goede gezondheid en welzijn
3 plaatsen over.
Activiteit Delen
Welzijn Stichtse Vecht
#47782
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Welzijn-Stichtse-Vecht2/activiteiten/Houdt-u-ervan-om-lekker-buiten-te-werken-/47782 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wie wil mensen helpen met het onderhouden van de tuin als ze het zelf niet meer kunnen?

Uitgebreide omschrijving

Wie wil mensen helpen met het onderhouden van hun tuin als zij dit zelf niet meer kunnen? Welzijn Stichtse Vecht is een vrijwilligersorganisatie, die over een servicedienst beschikt waarbij vrijwilligers proberen te helpen in situaties waarin familie, vrienden of andere instellingen dit niet kunnen. Op dit moment zijn wij op zoek naar vrijwilligers voor tuinonderhoud in Maarssendorp en/of Maarssenbroek. Het gaat om het verrichten van klein tuinonderhoud, zoals onkruid wieden, snoeien en gras maaien. Het is voor mensen, die het zelf helaas niet (meer) kunnen doen, maar het wel fijn vinden als hun tuin er verzorgd uitziet. Heb je groene vingers (of zou je die willen krijgen?) en ga je graag met mensen om?


Ben je geïnteresseerd meld je dan aan of neem contact met ons op.


Plaats: Maarssen, Maarssenbroek.


Werktijden, frequentie en duur:

In overleg maar per tuin maximaal 1 dagdeel.


Algemeen: 

Wij bieden de vrijwilliger een plezierige werksfeer en organiseren een aantal malen per jaar leuke activiteiten voor de vrijwilligers.


Inwerkmethode en begeleiding: 

U wordt begeleid door onze coördinator tuinen.

3 plaatsen over.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Maarssen > Maarssen Activiteiten > Welzijn Stichtse Vecht > Houdt u ervan om lekker buiten te werken ?

Over Welzijn Stichtse Vecht

Welzijn Stichtse Vecht is de lokale welzijnsorganisatie, die streeft naar welzijn voor alle inwoners. Onder welzijn verstaan wij dat mensen zich prettig voelen in hun eigen omgeving, zichzelf kunnen redden en betrokken zijn bij de samenleving. Kortom, welzijn maken we samen!