Skip Sidebar

Over ons

Welzijn Stichtse Vecht is de lokale welzijnsorganisatie, die streeft naar welzijn voor alle inwoners. Onder welzijn verstaan wij dat mensen zich prettig voelen in hun eigen omgeving, zichzelf kunnen ...

WelzijnBuurt & omgeving
Goede gezondheid en welzijn
Deel

Gezellig samen wandelen (met rolstoel)

Structureel werk · 1–2 uur/week
Maarssen, Utrecht, Nederland
Maatje & buddySociaal contactBuiten
WelzijnBuurt & omgeving
Goede gezondheid en welzijn
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Welzijn Stichtse Vecht
#48594
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Welzijn-Stichtse-Vecht2/activiteiten/Gezellig-samen-wandelen-met-rolstoel/48594 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben je graag buiten en maak je graag een praatje? Dan is deze vrijwilligersfunctie jou wellicht op het lijf geschreven en maken we graag kennis met je.

Uitgebreide omschrijving

Heerlijk buiten samen wandelen! Voor veel mensen is wandelen tegenwoordig een ontsnapping aan het vele thuiszitten. Dit is echter niet voor iedereen vanzelfsprekend, want als je bijvoorbeeld in een rolstoel zit ben je afhankelijk van een maatje die je duwt. En als je slecht ter been bent, is het fijn als er iemand bij je is die je kan begeleiden. Heb je tijd over? Ben je graag buiten en maak je graag een praatje? Dan is deze vrijwilligersfunctie jou wellicht op het lijf geschreven en maken we graag kennis met je.


Een mooie kans om zelf te bewegen en daarnaast iemand veel plezier te doen. We organiseren geregeld leuke activiteiten voor onze vrijwilligers.

Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Welzijn Stichtse Vecht

Welzijn Stichtse Vecht is de lokale welzijnsorganisatie, die streeft naar welzijn voor alle inwoners. Onder welzijn verstaan wij dat mensen zich prettig voelen in hun eigen omgeving, zichzelf kunnen redden en betrokken zijn bij de samenleving. Kortom, welzijn maken we samen!