Skip Sidebar

Over ons

Welzijn Stichtse Vecht is de lokale welzijnsorganisatie, die streeft naar welzijn voor alle inwoners. Onder welzijn verstaan wij dat mensen zich prettig voelen in hun eigen omgeving, zichzelf kunnen ...

WelzijnBuurt & omgeving
Goede gezondheid en welzijn
Deel

Chauffeur met eigen auto

Structureel werk · Flexibele uren
Vondelstraat 51, 3601 EX Maarssen, Nederland
Gastheer/vrouwSociaal contact
WelzijnBuurt & omgeving
Goede gezondheid en welzijn
6 plaatsen over.
Activiteit Delen
Welzijn Stichtse Vecht
#47773
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Welzijn-Stichtse-Vecht2/activiteiten/Chauffeur-met-eigen-auto/47773 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Heb jij af en toe een uurtje vrij en beschik je over een eigen auto en een geldig rijbewijs dan is dit wellicht een leuke functie voor jou!

Uitgebreide omschrijving

Wij worden regelmatig gebeld door mensen met een hulpvraag, die door ouderdom, handicap of om sociaal en/of medische redenen niet met openbaar vervoer of taxi kunnen rijden. Jij brengt hen met jouw eigen auto naar bijvoorbeeld het ziekenhuis, dokter of een club. Vaak hebben de mensen ook begeleiding van jou nodig in het ziekenhuis. Je ontvangt een kilometervergoeding.


Wil je wat meer informatie of lijkt het je leuk om aan de slag te gaan? Meld je aan en dan nodigen wij je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Plaats: Maarssen, Maarssenbroek, Oud-Zuilen, Tienhoven.


Doelgroep: Volwassenen


Activiteit: Vervoer


Werktijden, frequentie en duur: In overleg.


Algemeen: 

Vanuit Welzijn Stichtse Vecht wordt u begeleid en diverse malen per jaar organiseren wij leuke activiteiten voor onze vrijwilligers. Welzijn Stichtse Vecht is de lokale welzijnsorganisatie, die streeft naar welzijn voor alle inwoners in Stichtse Vecht. 


Inwerkmethode en begeleiding: 

U wordt begeleid en ingewerkt door collega's en onze beroepskracht.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

6 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Welzijn Stichtse Vecht

Welzijn Stichtse Vecht is de lokale welzijnsorganisatie, die streeft naar welzijn voor alle inwoners. Onder welzijn verstaan wij dat mensen zich prettig voelen in hun eigen omgeving, zichzelf kunnen redden en betrokken zijn bij de samenleving. Kortom, welzijn maken we samen!