Skip Sidebar

Over ons

Welzijn Stichtse Vecht is de lokale welzijnsorganisatie, die streeft naar welzijn voor alle inwoners. Onder welzijn verstaan wij dat mensen zich prettig voelen in hun eigen omgeving, zichzelf kunnen ...

WelzijnBuurt & omgeving
Goede gezondheid en welzijn
Deel

Administratief spreekuur voor Oekraïense vluchtelingen

Structureel werk · 2–3 uur/week · Start vanaf 16 jun 2022
Planetenbaan 16, 3606 AK Maarssen, Nederland
AdministratieNederlandsEngelsOekraïnsRussischAdvies & MentoringBegeleiding
WelzijnBuurt & omgevingVluchtelingen & Minderheden
Goede gezondheid en welzijn
Help Oekraïne
Activiteit Delen
Welzijn Stichtse Vecht
#53907
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Welzijn-Stichtse-Vecht2/activiteiten/Administratief-spreekuur-voor-Oekraiense-vluchtelingen/53907 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Welzijn Stichtse Vecht organiseert wekelijks een administratief spreekuur voor Oekraïense vluchtelingen

Uitgebreide omschrijving

Met het wekelijkse spreekuur bieden wij vluchtelingen een duidelijk loket waar zij terecht kunnen voor vragen over bankrekeningen, verzekeringen en het regelen van zaken bij de gemeente. We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om ons hierbij te ondersteunen.


Het spreekuur wordt op donderdag georganiseerd van 12:00 – 14:00 in de gemeentelijke opvang in Maarssenbroek.


Wat ga je doen?

Je ontvangt vluchtelingen die vragen hebben over werk of aanvragen bij instanties. Soms kun je iemand snel helpen door te verwijzen naar de juiste informatie, andere keren help je iemand bij het doen van een (digitale) aanvraag. Je doet dit in teamverband met andere vrijwilligers op ons kantoor en met begeleiding van een professional. 


Past dit bij jou?

Je krijgt energie van mensen helpen en wilt het opbouwen van een nieuw leven in Nederland wat makkelijker voor ze maken. Je hebt oog voor administratieve zaken en regelt graag. Je bent geïnteresseerd in mensen met diverse culturele achtergronden, digitaal vaardig en spreekt Engels. 


Wat krijg je ervoor terug?

Door te luisteren en vragen te beantwoorden neem je zorgen weg en help je mensen verder. Je krijgt nieuwe, leerzame ontmoetingen en werkt samen in een enthousiaste groep vrijwilligers waarmee je kennis en ervaringen uitwisselt. Je wordt ondersteund en begeleid vanuit onze professionele organisatie. 


Ben je nieuwsgierig geworden? Dan gaan graag vrijblijvend met je in gesprek!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Maarssen > Maarssen Activiteiten > Welzijn Stichtse Vecht > Administratief spreekuur voor Oekraïense vluchtelingen

Over Welzijn Stichtse Vecht

Welzijn Stichtse Vecht is de lokale welzijnsorganisatie, die streeft naar welzijn voor alle inwoners. Onder welzijn verstaan wij dat mensen zich prettig voelen in hun eigen omgeving, zichzelf kunnen redden en betrokken zijn bij de samenleving. Kortom, welzijn maken we samen!