Kassamedewerker Kringloop

Kassamedewerker Kringloop

Structureel werk · 4–20 uur/week
Maarssenbroeksedijk 59, 3542 DM Utrecht, Nederland
NederlandsEngelsArabischSociaal contactReceptieGastheer/vrouwWinkel
DierenwelzijnNatuur & Milieu
Ongelijkheid verminderenVerantwoorde consumptie en productieKlimaatactie
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Wawollie Kringloop Utrecht
#52349
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Wawollie-Kringloop-Utrecht1/activiteiten/Wawollie-Kringloop---Kassamedewerker/52349 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben jij de gezellige en nauwkeurige vrijwilliger die een paar uurtjes per week helpt om de gevonden kringloopschatten van onze klanten af te rekenen?

Uitgebreide omschrijving

Jij bent sociaal, klantgericht en houdt van een praatje. Je vindt het leuk om het visitekaartje van de winkel te zijn. Je voelt je verantwoordelijk om klanten goed en snel te helpen. En zich tegelijkertijd een beetje thuis te laten voelen in onze winkel. Heb je een dag(deel) per week over? Misschien is kassamedewerker wel een functie die bij je past! 

WAT GA JE DOEN?

 • Je rekent artikelen af en helpt klanten met vragen en verkoop
 • Je zorgt ervoor dat klanten zich welkom en een beetje thuis voelen
 • Je houdt de entree en toonbank netjes en gezellig
 • Als je wilt en kunt dan werken we je in op het beantwoorden van de telefoon en het plannen van bezorg- of ophaalafspraken

 

WAT IS BELANGRIJK OM TE WETEN? 

 • Werken kan op elke dag van de week, ook (graag zelfs!) in het weekend
 • Het is fijn als je minimaal een dagdeel per week beschikbaar bent
 • Het kan soms druk zijn aan de kassa, daar kan jij goed mee omgaan
 • Het is handig als je goed kan omgaan met kassa en geld
 • Nederlands kunnen spreken is belangrijk op deze plek
 • Je hebt zin om aan te pakken en samen te werken met anderen
 • Je kan bij ons jezelf zijn. Met al je talenten en beperkingen
 • Heb je nog geen ervaring? Helemaal niet erg, we leren je dit graag!

 

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

 • Een fijne werkplek
 • Fijne collega’s. Hard werken, een praatje en plezier maken gaan hand in hand.
 • Werken aan een mooiere wereld. Onze winst gaat naar goede doelen die zich inzetten voor dierenwelzijn, natuur en milieuEen super leuke vrijwilligersjob
 •  

IETS VOOR JOU?

Samen met jou gaan we kijken wat past. Jouw talenten, en wat je wil en kan staan centraal. We vinden altijd een passende oplossing.


HOE KAN JE DAG ERUIT ZIEN?

Na een kopje koffie (of iets anders) en een praatje loop je even een rondje door de winkel en kijk je rond bij de kassa. Is er nog wat veranderd? Is de toonbank netjes? Om 10,00 gaat de winkel open, de eerste klanten staan al voor de deur. Je dag bestaat uit rustige en piekmomenten. Het is rustig vanochtend. Je hebt tijd om spulletjes te prijzen. Af en toe gaat de telefoon of komt een klant wat afrekenen. Of een van de vrijwilligers komt even kletsen. Aan het einde van de ochtend is er een enorme piek. Het is voor jou een sport om de rij niet te lang te laten worden. Maar uiteraard staan collega’s klaar om bij te springen als dat nodig is. Je ziet deze dag heel wat bijzondere spullen en blije klanten voorbij komen bij je kassa. Ook een klant die wat minder tevreden is, maar dat handel je samen met de manager goed af. Een afwisselende dag, de uren vlogen voorbij!

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Wawollie Kringloop Utrecht

Wawollie Kringloop is een open, eerlijke en betrokken stichting die zich inzet voor mens, dier en milieu. We stimuleren hergebruik met de inname en verkoop van tweedehands goederen. De winsten gaan naar dierendoelen.


DUURZAAMHEID EN SAMEN WERKEN
Bij Wawollie’s koppelen we duurzaamheid en recycling aan creatieve initiatieven, werkervaringsplekken en dagbesteding voor ouderen en mensen met een (verstandelijke) beperking. Ook mensen zich eenzaam voelen of wat om handen willen hebben zijn welkom.

We brengen mensen samen en helpen hun kracht te ontdekken en talenten te benutten.


WIJ STEUNEN GOEDE DOELEN
Samen met een team vrijwilligers, werkwillenden en mensen met een beperking verlengen we de levensduur van producten. Kosteloos halen we tweedehands spullen bij mensen thuis op die we in onze winkel aanbieden voor een schappelijke prijs. Met de opbrengsten steunen we samen goede dierendoelen.


WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?
We zijn we hard op zoek naar mensen die zich nuttig willen maken voor mens en maatschappij!

We zijn op iedere dag van de week open, dus je kunt iedere dag van de week werken. Hele dagen of een paar uur in de ochtend of middag. Het maakt niet uit welke culturele achtergrond, gender, leeftijd, talenten of beperkingen iemand heeft. Jong of oud, arm of rijk en uit welke windstreek dan ook: iedereen is welkom. Alle hulp is welkom. Je kunt per direct beginnen.


GOED BEREIKBAAR
Wawollie Kringloop Utrecht bevindt zich op Lage Weide en is gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer vanuit Utrecht, Maarssen, Vleuten en de Meern.