Skip Sidebar

Over ons

Wawollie Kringloop is een open, eerlijke en betrokken stichting die zich inzet voor mens, dier en milieu. We stimuleren hergebruik met de inname en verkoop van tweedehands goederen. De winsten gaan ...

DierenwelzijnNatuur & Milieu
Verantwoorde consumptie en productieKlimaatactieOngelijkheid verminderen
Deel
Bijrijder / bezorger bij Wawollie Kringloop

Bijrijder / bezorger bij Wawollie Kringloop

Structureel werk · Flexibele uren
Maarssenbroeksedijk 59, 3542 DM Utrecht, Nederland
Gastheer/vrouwVervoerWinkel
DierenwelzijnNatuur & Milieu
Ongelijkheid verminderenVerantwoorde consumptie en productieKlimaatactie
Activiteit Delen
Wawollie Kringloop Utrecht
#71416
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Wawollie-Kringloop-Utrecht1/activiteiten/Bijrijder--bezorger-bij-Wawollie-Kringloop/71416 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Hou je van aanpakken? Vind je het heerlijk om je rond te laten rijden in een grote bus door Utrecht? Word bijrijder op onze bezorgbus!

Uitgebreide omschrijving

Om 9.30 uur begint jouw dag. Natuurlijk begint de dag met een goede kop koffie of lekkere bak thee. Samen met de chauffeur bekijk je de planning: 3 stoelen mag bezorgen en een bed, grote kast en dozen kleding op gaat halen. Na het laden stap je samen met de chauffeur in de bus om mevrouw Peters blij te maken met haar ‘nieuwe’ stoelen. De dag is begonnen!


Wij bieden een super leuke vrijwilligersfunctie waarbij je samen met je chauffeur verkochte goederen weg brengt en nog verkoopbare meubels ophaalt. Wij zijn een kringloopbedrijf, dus de goederen die je haalt en brengt zijn geen dag hetzelfde.

 

Wat je gaat doen:

 • Laden, vervoeren en uitladen van goederen
 • Mensen blij maken met hun nieuwe meubels;-)
 • Klantgericht communiceren 

 

Wat belangrijk is

 • Je houdt niet van stilzitten
 • Je bent fysiek sterk voor laad en loswerk van zware goederen
 • De dag begint rond 9.30. Afhankelijk van de hoeveelheid adressen ben je uiterlijk om 16.00 weer in de winkel.
 • Eventueel op oproepbasis

 

Dit krijg je van ons

 • Goede werksfeer in een leuk team
 • We werken hard én er is tijd voor een lolletje
 • Je kan jezelf ontwikkelen
 • Je draagt bij aan een meer duurzame en diervriendelijke wereld. Onze winst gaat naar projecten die zich inzetten voor dierenwelzijn.

 

IETS VOOR JOU?

Laat het ons weten! Loop gezellig eens binnen, of neem contact op via de vrijwilligerscentrale. Samen met jou kijken we graag hoe jij invulling kan/wil geven aan de functie. 

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Utrecht Activiteiten > Wawollie Kringloop Utrecht > Bijrijder / bezorger bij Wawollie Kringloop

Over Wawollie Kringloop Utrecht

Wawollie Kringloop is een open, eerlijke en betrokken stichting die zich inzet voor mens, dier en milieu. We stimuleren hergebruik met de inname en verkoop van tweedehands goederen. De winsten gaan naar dierendoelen.


DUURZAAMHEID EN SAMEN WERKEN
Bij Wawollie’s koppelen we duurzaamheid en recycling aan creatieve initiatieven, werkervaringsplekken en dagbesteding voor ouderen en mensen met een (verstandelijke) beperking. Ook mensen zich eenzaam voelen of wat om handen willen hebben zijn welkom.

We brengen mensen samen en helpen hun kracht te ontdekken en talenten te benutten.


WIJ STEUNEN GOEDE DOELEN
Samen met een team vrijwilligers, werkwillenden en mensen met een beperking verlengen we de levensduur van producten. Kosteloos halen we tweedehands spullen bij mensen thuis op die we in onze winkel aanbieden voor een schappelijke prijs. Met de opbrengsten steunen we samen goede dierendoelen.


WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?
We zijn we hard op zoek naar mensen die zich nuttig willen maken voor mens en maatschappij!

We zijn op iedere dag van de week open, dus je kunt iedere dag van de week werken. Hele dagen of een paar uur in de ochtend of middag. Het maakt niet uit welke culturele achtergrond, gender, leeftijd, talenten of beperkingen iemand heeft. Jong of oud, arm of rijk en uit welke windstreek dan ook: iedereen is welkom. Alle hulp is welkom. Je kunt per direct beginnen.


GOED BEREIKBAAR
Wawollie Kringloop Utrecht bevindt zich op Lage Weide en is gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer vanuit Utrecht, Maarssen, Vleuten en de Meern.