Skip Sidebar

Over ons

Wij – een groep betrokken inwoners – zetten ons met de gemeente in voor het beheer, beleid en de toekomst van het wijkpark in Maarssenbroek. Het wijkpark loopt van Zwanenkamp tot Boomstede en is de ...

DierenwelzijnNatuur & MilieuBuurt & omgeving
Duurzame steden en gemeenschappen
Deel
Klusjesman/vrouw

Klusjesman/vrouw

Structureel werk · 2–4 uur/week
Flexibele locatie
KlussenBuiten
DierenwelzijnNatuur & Milieu
Duurzame steden en gemeenschappen
Dit is een maatschappelijke stageEenzaamheid
Activiteit Delen
Vrienden van het wijkpark Maarssenbroek
#50314
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Vrienden-van-het-wijkpark-Maarssenbroek/activiteiten/Klusjesman/50314 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

In het wijkpark zijn regelmatig klusjes te doen. Zoals vogelhuisjes ophangen en gaten boren in houtblokken voor insekten hotel. Extra handen zijn zeer gewenst.

Uitgebreide omschrijving

Het wijkpark wordt veel gebruikt. Ook de ontdekroute is erg populair. Als alles heel is dan is dat heel goed voor de natuurbeleving in het park voor iedereen. Ook dieren hebben een plek zo maken de vrienden van het wijkpark het aantrekkelijker door het plaatsen en onderhouden van verschillende nestkasten. Onze huidige klusjes man kan hierbij heel goed extra handen gebruiken door insektenkast aan te vullen met nestmateriaal. Gaten boren in houtblokken bamboestengels in stukjes zagen etc. En kapotte nestkastjes repareren, zeizen slijpen, stelen van gereedschap aan bezen schep etc. Bevestigen. En wat er nog meer voor een klusjes zich aandienen. 1 keer per jaar bijvoorbeeld beelden in olie zetten. Op korte termijn met hulp van gemeente op 1 dag nieuwe bordjes bij ontdekroute plaatsen. De groengroep waar je dan deel van uitmaakt komt 1 keer per week bij elkaar. Om de week op vrijdagochtend 10 uur en op woensdagmiddag om 14:00 uur. Per keer bespreken we met elkaar wat er gedaan moet worden. Het staat je vrij om ook op andere tijden klusjes te doen. En ga je op vakantie? Geen probleem. Via whatsapp laat je weten wanneer je wel of niet kunt komen. Intresse wij heten je van harte welkom.

Activiteit Delen

Over Vrienden van het wijkpark Maarssenbroek

Wij – een groep betrokken inwoners – zetten ons met de gemeente in voor het beheer, beleid en de toekomst van het wijkpark in Maarssenbroek. Het wijkpark loopt van Zwanenkamp tot Boomstede en is de ‘groene long’ van Maarssenbroek. Gezellig en gezond buiten in beweging zijn.