Skip Sidebar

Over ons

Het beheren van het Vechtstreek erfgoed van Maarssen tot Nigtevecht

Kunst & cultuur
Duurzame steden en gemeenschappen
Deel
Klusjesman/-vrouw

Klusjesman/-vrouw

Structureel werk · 4 uur/week
Diependaalsedijk 19b, 3601 GH Maarssen, Nederland
Klussen
Kunst & cultuur
Duurzame steden en gemeenschappen
Activiteit Delen
Vechtstreekmuseum
#47138
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Vechtstreekmuseum1/activiteiten/Klusjesman-vrouw/47138 om je aan te melden

Contactpersoon

Vechtstreekmuseum StichtingStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Bent u een ervaren klusser en besteed u graag een paar vrije uurtjes in een uniek museum gerund door een enthousiast team van vrijwilligers?

Uitgebreide omschrijving

Bent u een ervaren klusser en besteed u graag een paar vrije uurtjes in een uniek museum gerund door een enthousiast team van vrijwilligers? Dan ben u van harte welkom bij het Vechtstreekmuseum.

U gaat deel uitmaken van een facilitaire groep die elke maandagmorgen allerlei klussen van facilitaire aard uitvoert op het terrein van huisvesting, ect, etc.  


Het Vechtstreekmuseum zet zich in om taken én passie & kwaliteiten van vrijwilligers goed op elkaar aan te laten sluiten. We komen elkaar regelmatig tegen in bijeenkomsten en en we organiseren jaarlijks een ontzettend leuke dag voor alle vrijwilligers. Onderling is er een betrokken en warme sfeer.


We zoeken een medewerker die houdt van aanpakken, met name bij de inrichting van de nieuwe tentoonstellingen, maar ook bij onderhoudswerkzaamheden. De werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van (soms technische) reparaties, opzetten van apparatuur, maar er vooral voor zorgen dat alles goed draait, de verlichting overal perfect is, kleine schilderklusjes, timmerklusjes e.d.

Over het museum

 

Het Vechtstreekmuseum is gelegen in park Goudestein aan de Vecht in Maarssen. Het is gevestigd in de voormalige buitenplaats Silverstein dat na de verbouwing dienst deed als koetshuis van Goudestein.

 

Het museum richt zich op de cultuur, geschiedenis en kunst van de hele Vechtstreek. Met name de vaste collectie besteedt veel aandacht aan de historische gebouwen en theekoepels, met een speciale kamer voor de familie Huydecoper, die de oorspronkelijke buitenplaats heeft gebouwd.

 

Elk jaar zijn er speciale tentoonstellingen en worden er rondleidingen verzorgd zowel binnen als buiten het museum. Ook zijn er diverse films die een goed beeld geven van diverse hoogtepunten en bezienswaardigheden in de Vechtstreek.

 

Meer weten of je aanmelden ?

Meld je aan of neem contact op met onze contactpersoon via de vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht.

 

Het Vechtstreekmuseum verwacht in 2022 haar deuren weer te openen voor het publiek. We volgen het veiligheidsprotocol van de museumbranche waarbij onder andere ten alle tijden 1,5 meter afstand wordt gehouden. Reacties op deze vacature zijn nog steeds van harte welkom. 


Dag(en) en dagdelen: Maandagochtend


Werktijden, frequentie en duur: In overleg


Vaardigheden: Technisch inzicht/ handig


Inwerkmethode en begeleiding: 

In overleg met het verantwoordelijk facilitair e groepshoofd

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Vechtstreekmuseum

Het beheren van het Vechtstreek erfgoed van Maarssen tot Nigtevecht