Skip Sidebar

Over ons

Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht is hét aanspreekpunt voor iedereen die met vrijwillige inzet te maken heeft, oftewel hét expertisecentrum op het gebied van vrijwilligerswerk. In opdracht van de ...

Goede gezondheid en welzijnDuurzame steden en gemeenschappenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deel

Vrijwilligersfeest Stichtse Vecht 2022

Community evenement · 25 nov 2022, 18:30 - 22:00
Hoeve Landzicht, Oukoop 22, Nieuwer Ter Aa, Utrecht 3626 AW, Nederland
Goede gezondheid en welzijnDuurzame steden en gemeenschappenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit community evenement.
Deel community evenement
Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht
#58309
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/VC-Stichtse-Vecht1/activiteiten/Vrijwilligersfeest-Stichtse-Vecht-2022/58309 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Jouw inzet als vrijwilliger wordt enorm gewaardeerd door het gemeentebestuur. Daarom nodigen wij je uit voor het vrijwilligersfeest.

Uitgebreide omschrijving

Je zet je met hart en ziel vrijwillig in voor de inwoners van Stichtse Vecht.


Misschien…. Ben je trainer bij een sportvereniging of hulpouder op een school. Zit je in een bestuur of ben je een maatje voor iemand die jouw steun goed kan gebruiken. Of steek je jouw handen uit de mouwen om de natuur in Stichtse Vecht te onderhouden of verzorg je de social media voor een maatschappelijke organisatie. Hoe klein of groot ook, jouw bijdrage aan onze samenleving wordt enorm gewaardeerd door het gemeentebestuur.


We willen je daar graag voor bedanken!

Daarom nodigen wij je bij deze van harte uit voor het Vrijwilligersfeest op vrijdag 25 november 2022, in Hoeve Landzicht, Oukoop 22 in Niewer Ter Aa. Het feest begint om 18:30 uur, het feest duurt tot 22:00 uur.


Er is gezellige live muziek en een lekker hapje en drankje!

De bandleden zijn ervaren Stichtse Vechtse muzikanten onder leiding van maatschappelijk makelaar Sami Geberehiowet. Dit jaar kun je zelfs bij het aanmelden voor het feest een verzoeknummer indienen. De band maakt vervolgens een selectie en maakt er een mooie speellijst van.

Tijdens het feest worden de winnaars van de gemeentelijke Vrijwilligersprijs 2022 bekend gemaakt. De verkiezing van deze vrijwilligers wordt georganiseerd door de Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht in samenwerking met de gemeente Stichtse Vecht.

 

Vervoer

De locatie Hoeve Landzicht is niet bereikbaar met het openbaar vervoer. Wij hebben daarom busvervoer geregeld vanaf station Breukelen. Heb je aangegeven dat je van de pendelbus gebruik maakt? Dan vragen we je om uiterlijk 18.15 uur bij de kiss & ride van station Breukelen te staan. Dat is aan de kant van de streekvervoer bussen.


In opdracht van gemeente Stichtse Vecht,

De Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit community evenement.
Deel community evenement

Over Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht

Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht is hét aanspreekpunt voor iedereen die met vrijwillige inzet te maken heeft, oftewel hét expertisecentrum op het gebied van vrijwilligerswerk. In opdracht van de gemeente Stichtse Vecht ondersteunt en adviseert de Vrijwilligerscentrale zowel maatschappelijke organisaties als mensen die onbetaald hun bijdrage aan de (lokale) samenleving willen leveren. De Vrijwilligerscentrale is onderdeel van Welzijn Stichtse Vecht.