Skip Sidebar

Over ons

De Vrijwilligerscentrale is hét aanspreekpunt voor iedereen die met vrijwillige inzet te maken heeft. Het expertisecentrum op het gebied van vrijwilligerswerk. In opdracht van de Gemeente Stichtse ...

Goede gezondheid en welzijnDuurzame steden en gemeenschappenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deel

Vrijwilligers gezocht voor zomeractiviteiten

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren · Start vanaf 9 jul 2022 Voor ongeveer 8 weken
Flexibele locatie
TrainingActiviteiten begeleidenBuitenVervoerSportCoördineren
Dit is geschikt voor Maatschappelijke DiensttijdDit is een maatschappelijke stageHelp Oekraïne
Activiteit Delen
Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht
#54469
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/VC-Stichtse-Vecht1/activiteiten/Vrijwilligers-gezocht-voor-zomeractiviteiten/54469 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Komende zomer wordt er een ruim aanbod georganiseerd met activiteiten voor de Oekraïense vluchtelingen. Voor veel activiteiten zijn er nog vrijwilligers nodig.

Uitgebreide omschrijving

Ben je komende zomer een aantal weken beschikbaar en zou je het leuk vinden om een activiteit (voor kinderen, volwassenen of beide) te begeleiden, meld je dan aan! Wij zoeken o.a. vrijwilligers om fietslessen te geven, een sportactiviteit te begeleiden, vervoer te regelen of de coördinatie van een activiteit te verzorgen.


De meeste activiteiten vinden 1 maal per week plaats gedurende de hele zomervakantie. De activiteiten worden georganiseerd in de verschillende kernen binnen Stichtse Vecht.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Activiteit Delen

Over Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht

De Vrijwilligerscentrale is hét aanspreekpunt voor iedereen die met vrijwillige inzet te maken heeft. Het expertisecentrum op het gebied van vrijwilligerswerk. In opdracht van de Gemeente Stichtse Vecht ondersteunen en adviseren wij maatschappelijke organisaties én mensen die onbetaald hun bijdrage aan de (lokale) samenleving willen leveren. De Vrijwilligerscentrale is onderdeel van Welzijn Stichtse Vecht.