Skip Sidebar

Over ons

De Vrijwilligerscentrale is hét aanspreekpunt voor iedereen die met vrijwillige inzet te maken heeft. Het expertisecentrum op het gebied van vrijwilligerswerk. In opdracht van de Gemeente Stichtse ...

Goede gezondheid en welzijnDuurzame steden en gemeenschappenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deel

Oproep: Hulp voor Oekraïne , meld je bij ons!

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren
Flexibele locatie
Hulpverlening
Ontwikkelingswerk & RampenhulpverleningVluchtelingen & Minderheden
Goede gezondheid en welzijnDuurzame steden en gemeenschappenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Help Oekraïne
Activiteit Delen
Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht
#50060
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/VC-Stichtse-Vecht1/activiteiten/Oproep-Hulp-voor-Oekraine--meld-je-bij-ons/50060 om je aan te melden

Contactpersoon

Marie-Anne HoogervorstStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Wilt u iets doen voor Oekraïne? Wij willen mensen en initiatieven inventariseren en aan elkaar koppelen zodat er een gezamenlijke hulpactie opgezet kan worden!

Uitgebreide omschrijving

De vrijwilligerscentrale is er ook voor om te signaleren en initiëren.


Het zal niemand ontgaan zijn dat er nu oorlog is in Oekraïne. Dit zal een grote vluchtelingenstroom te weeg brengen en er is veel hulp ter plekke nodig.


We zien vaak dat bij humanitaire rampen veel mensen iets willen doen. Daarom willen we als vrijwilligerscentrale inventariseren wie er allemaal iets wil doen om hulp te bieden aan Oekraïne. Op afstand daar of hier lokaal. Mogelijk dat de vluchtelingen uit Oekraïne ook onze gemeente bereiken.


Daarom willen wij via deze weg inventariseren wie er iets wil doen voor Oekraïne, welke initiatieven er al zijn gestart en waar de knelpunten zijn. Wij geloven dat als je de handen in één slaat je meer voor elkaar kan krijgen en een groter verschil kan maken.


Wij kunnen als vrijwilligerscentrale alle bestaande initiatieven en mensen die iets willen doen samenbrengen of aan elkaar koppelen. We kunnen een brainstorm sessie organiseren en natuurlijk kunnen wij advies geven over het opstarten van een initiatief.


Wil je iets doen of ben je al gestart, meld het hier en reageer op deze oproep.

Activiteit Delen

Over Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht

De Vrijwilligerscentrale is hét aanspreekpunt voor iedereen die met vrijwillige inzet te maken heeft. Het expertisecentrum op het gebied van vrijwilligerswerk. In opdracht van de Gemeente Stichtse Vecht ondersteunen en adviseren wij maatschappelijke organisaties én mensen die onbetaald hun bijdrage aan de (lokale) samenleving willen leveren. De Vrijwilligerscentrale is onderdeel van Welzijn Stichtse Vecht.