Skip Sidebar

Over ons

Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht is hét aanspreekpunt voor iedereen die met vrijwillige inzet te maken heeft, oftewel hét expertisecentrum op het gebied van vrijwilligerswerk. In opdracht van de ...

Goede gezondheid en welzijnDuurzame steden en gemeenschappenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deel

Matchmaker

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren
Flexibele locatie
NederlandsMarketing & CommunicatieSociale mediaLezen & schrijvenCampagne voerenOnderzoekOndersteunend werk
Goede gezondheid en welzijnDuurzame steden en gemeenschappenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Eenzaamheid
6 plaatsen over.
Activiteit Delen
Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht
#58568
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/VC-Stichtse-Vecht1/activiteiten/Matchmaker/58568 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben jij iemand die van puzzelen houdt? Die snel ziet welke vrijwilliger bij welke vacature past?

Uitgebreide omschrijving

Samen met de collega's van de Vrijwilligerscentrale match jij de juiste vrijwilliger bij de openstaande vacatures. Daarnaast denk jij graag mee hoe dit voor zowel de vrijwilliger als de organisatie makkelijker gemaakt kan worden.


Je zit niet alleen achter een laptop, maar gaat ook met vrijwilligers in gesprek. Daarnaast kan je indien gewenst ook deelnemen aan de Vrijwilligerscentrale on Tour. Dit houdt in dat je de gemeente in gaat om met potentiële vrijwilligers in gesprek te gaan. Je enthousiasmeert anderen om ook vrijwilliger te worden.


Deze functie kan zowel vanuit huis als op ons kantoor de Vondel in Maarssen uitgevoerd worden. Wij zijn druk bezig om een team van vrijwillige mediamakers, intercedenten en accountmanagers samen te stellen die de maatschappelijk makelaars van de vrijwilligerscentrale/ het expertise centrum vrijwillige inzet ondersteunen.


Wil jij meer informatie of direct aanmelden? Stuur ons dan een bericht via dit formulier!

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

6 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht

Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht is hét aanspreekpunt voor iedereen die met vrijwillige inzet te maken heeft, oftewel hét expertisecentrum op het gebied van vrijwilligerswerk. In opdracht van de gemeente Stichtse Vecht ondersteunt en adviseert de Vrijwilligerscentrale zowel maatschappelijke organisaties als mensen die onbetaald hun bijdrage aan de (lokale) samenleving willen leveren. De Vrijwilligerscentrale is onderdeel van Welzijn Stichtse Vecht.