Skip Sidebar

Over ons

De Vrijwilligerscentrale is hét aanspreekpunt voor iedereen die met vrijwillige inzet te maken heeft. Het expertisecentrum op het gebied van vrijwilligerswerk. In opdracht van de Gemeente Stichtse ...

Goede gezondheid en welzijnDuurzame steden en gemeenschappenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deel

Internationale dag van de vrijwilliger

Community evenement · 7 dec, 09:00 - 12:00
Flexibele locatie
Goede gezondheid en welzijnDuurzame steden en gemeenschappenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Ben je erbij? Aanmeldingen sluiten in 4 months.
Deel community evenement
Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht
#48587
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/VC-Stichtse-Vecht1/activiteiten/Internationale-dag-van-de-vrijwilliger/48587 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Op 7 december is het de internationale dag van het vrijwilligerswerk. Laat deze dag niet ongemerkt voorbij gaan! Hoe gaat u uw vrijwilligers bedanken?

Uitgebreide omschrijving

Op 7 december is het de internationale dag van het vrijwilligerswerk. Die dag mag u eigenlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Bedank op zijn minst de vrijwilligers in een tweet en op Facebook. Het is ook de ideale dag voor de feestmiddag of –avond of voor het uitreiken van een prijs of gemeentelijke onderscheiding. 

Ben je erbij? Aanmeldingen sluiten in 4 months.
Deel community evenement

Over Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht

De Vrijwilligerscentrale is hét aanspreekpunt voor iedereen die met vrijwillige inzet te maken heeft. Het expertisecentrum op het gebied van vrijwilligerswerk. In opdracht van de Gemeente Stichtse Vecht ondersteunen en adviseren wij maatschappelijke organisaties én mensen die onbetaald hun bijdrage aan de (lokale) samenleving willen leveren. De Vrijwilligerscentrale is onderdeel van Welzijn Stichtse Vecht.