Skip Sidebar

Over ons

Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht is hét aanspreekpunt voor iedereen die met vrijwillige inzet te maken heeft, oftewel hét expertisecentrum op het gebied van vrijwilligerswerk. In opdracht van de ...

Goede gezondheid en welzijnDuurzame steden en gemeenschappenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deel

EHBO-cursus voor vrijwilligers

Workshop · € 15 · 16 nov 2022, 14:00 - 17:00
Vondelstraat 51, 3601 EX Maarssen, Nederland
Goede gezondheid en welzijnDuurzame steden en gemeenschappenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop. Bekijk open workshops hier.
Deel workshop
Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht
#57537
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/VC-Stichtse-Vecht1/activiteiten/EHBO-cursus-voor-vrijwilligers/57537 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

EHBO cursus voor vrijwilligers voor slechts 15 euro!

Uitgebreide omschrijving

Je rijdt naar huis wanneer je opeens midden op de weg een groep mensen ziet staan. Je stapt uit en ziet dat er een ongeluk is gebeurd. Wat doe je?


Een ander kunnen helpen begint bij jezelf! Zou het niet mooi zijn als alle Nederlanders een leven kunnen redden?

Dat is het doel van het initiatief van Schok & Pomp en UMC Utrecht. Door zo veel mogelijk mensen te leren hoe zij een leven kunnen redden, maken we Nederland samen veiliger. 


Met een EHBO cursus vergroot je je zelfvertrouwen en vergroot je de kans voor iemand anders om een ongeval te overleven. Bij een hartstilstand is het bijvoorbeeld belangrijk dat iemand zo snel mogelijk wordt geholpen. Als een omstander meteen kan reageren door te reanimeren of een AED te gebruiken verdubbelt de kans op overleving.


Voor slechts €15,- leer je in een training van 3 uur wat te doen bij de meest voorkomende, ernstige ongevallen. Denk aan een ernstige bloeding, bewusteloosheid of wanneer iemand gereanimeerd moet worden. Aan de hand van interactieve casussen worden verschillende scenario's besproken. Na het volgen van deze training ontvang je het certificaat 'EHBO bij Volwassenen' en weet je hoe je het leven van een ander kan redden.

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop. Bekijk open workshops hier.
Deel workshop
Maarssen > workshops > Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht > EHBO-cursus voor vrijwilligers

Over Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht

Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht is hét aanspreekpunt voor iedereen die met vrijwillige inzet te maken heeft, oftewel hét expertisecentrum op het gebied van vrijwilligerswerk. In opdracht van de gemeente Stichtse Vecht ondersteunt en adviseert de Vrijwilligerscentrale zowel maatschappelijke organisaties als mensen die onbetaald hun bijdrage aan de (lokale) samenleving willen leveren. De Vrijwilligerscentrale is onderdeel van Welzijn Stichtse Vecht.