Skip Sidebar

Over ons

De Vrijwilligerscentrale is hét aanspreekpunt voor iedereen die met vrijwillige inzet te maken heeft. Het expertisecentrum op het gebied van vrijwilligerswerk. In opdracht van de Gemeente Stichtse ...

Goede gezondheid en welzijnDuurzame steden en gemeenschappenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deel

Dé workshop over duurzaamheid: Onze toekomst in één verhaal.

Workshop · € 5 · 22 mrt 2022, 19:30 - 21:30
De Slinger 40, 3995 DE Houten, Nederland
Goede gezondheid en welzijnDuurzame steden en gemeenschappenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop .
Deel workshop
Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht
#50001
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/VC-Stichtse-Vecht1/activiteiten/De-workshop-over-duurzaamheid-Onze-toekomst-in-een-verhaal/50001 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Op een leuke en vermakelijke manier laat L.Zevenbergen zien dat het een gemiste kans is wanneer we niet het complete verhaal over een duurzame toekomst kennen.

Uitgebreide omschrijving

Deze workshop wordt aangeboden door Houten& Co


Workshop: Onze toekomst in 1 verhaal

Energietransitie, gezonder eten, toekomst voor onze kinderen, eerlijke verdeling van arm en rijk. Kortom: het hele verhaal. In de media horen we telkens kleine stukjes over onze toekomst. Vaak nog somber ook. Duurder, vervelend, niet hoopgevend. Laat staan inspirerend.

Nadenken over de toekomst is niet zo makkelijk. Omdat alles met alles samenhangt. Maar als je die samenhang ziet, ontdek je een veel leuker en mooier beeld. Met kansen voor iedereen.

Workshopleider Leen Zevenbergen is al meer dan 25 jaar bezig met duurzaamheid. Op een leuke en vermakelijke manier laat hij zien dat het een gemiste kans is wanneer we niet het complete verhaal over een duurzame toekomst kennen. Want pas als je het hele verhaal kent weet je wat jij zelf als individu kunt doen. 

Tickets zijn incl. een drankje en een exemplaar van het boek Dominee van de duurzaamheid

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop .
Deel workshop
Houten > workshops > Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht > Dé workshop over duurzaamheid: Onze toekomst in één verhaal.

Over Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht

De Vrijwilligerscentrale is hét aanspreekpunt voor iedereen die met vrijwillige inzet te maken heeft. Het expertisecentrum op het gebied van vrijwilligerswerk. In opdracht van de Gemeente Stichtse Vecht ondersteunen en adviseren wij maatschappelijke organisaties én mensen die onbetaald hun bijdrage aan de (lokale) samenleving willen leveren. De Vrijwilligerscentrale is onderdeel van Welzijn Stichtse Vecht.