Skip Sidebar

Over ons

Theatergroep Maarssen’32 is een ambitieuze en vrolijke vereniging met enthousiaste leden die voor en achter de schermen actief zijn. Met onze gevarieerde producties, vaak op bijzondere locaties, ...

Kunst & cultuur
Partnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deel
Wil jij helpen een rol spelen achter de schermen bij onze theatergroep?

Wil jij helpen een rol spelen achter de schermen bij onze theatergroep?

Structureel werk · 2 uur/week
Maarssen, Utrecht, Nederland
KlussenEvenement & festivalGastheer/vrouwKoken & etenCoördinerenSociale mediaMarketing & Communicatie
Kunst & cultuur
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Theatergroep Maarssen '32
#49225
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Theatergroep-Maarssen-321/activiteiten/Wil-jij-helpen-een-rol-spelen-achter-de-schermen-bij-onze-theatergroep/49225 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Theatergroep Maarssen’32 is een ambitieuze en vrolijke vereniging met enthousiaste leden die voor en achter de schermen actief zijn.

Uitgebreide omschrijving

Theatergroep Maarssen '32 heeft plaats voor enthousiaste aanpakkers die een rol áchter de schermen willen spelen. In deze oproep vind je informatie over de mogelijkheden. Het is niet de bedoeling dat je dit allemaal moet gaan doen . En je hoeft het ook niet alleen te doen, er zijn altijd mensen die willen helpen. Alleen missen we bij m.n. de organisatie en het beheer van ons clubgebouw iemand die de coördinatie op zich wil nemen. We zijn pas verhuisd naar een mooi (anti kraak) clubgebouw aan de Zonnebaan in Maarssen/ Utrecht, waar we volop bezig zijn met de voorbereidingen voor onze jubileumvoorstelling Het Rampjaar 1672, die wij in juni 2 tot 3 weekenden spelen bij Nyenrode. Op maandagavond repeteren wij vanaf 19.30 uur tot ca 22.30 uur. Daarnaast repeteren we een aantal zondagen. En op donderdagavond om 20 uur komt ons Team Decor & Techniek bijeen om te werken aan decor en techniek en aan ons clubgebouw.


Op de korte termijn hebben we de meeste behoefte aan iemand die ons clubgebouw organiseert en beheer. Je hoeft dat niet alleen te doen, er zijn altijd mensen die willen helpen. Maar iemand moet de leiding nemen.

·       Bar: boodschappen en drankjes (met wat lekkers erbij) tijdens de repetitieavonden. Koffie en thee zijn gratis. Voor frisdrank, wijn en bier vragen wij een vergoeding.

·       Inrichting. Netjes inrichten ruimtes met kleding, pruiken, rekwisieten etc. Team Techniek kan helpen met bijv. stellingen en roedes.

·       Kostuums. Uitzoeken, fotograferen en overzichtelijk opbergen collectie kostuums en rekwisieten. Veel kostuums zijn al gefotografeerd en gerubriceerd.

·       Pruiken: ook de meeste pruiken zijn gefotografeerd en gerubriceerd.

·       Beheer kostuums, pruiken en rekwisieten. Het is niet de bedoeling dat iedereen zomaar snuffelt in de collectie. Dan raken er dingen kwijt en stuk en kunnen we onze spullen niet meer vinden.

  • Verhuur van theaterkostuums en evt. pruiken. Misschien vind je het leuk om dit te organiseren en (mee) invulling aan te geven. Een onkostenvergoeding (deel van de verhuuropbrengsten) behoort tot de mogelijkheden.


Op de wat langere termijn kunnen we voor onze voorstelling Rampjaar hulp gebruiken bij:

·       Inventarisatie en verzorgen van rekwisieten voor de voorstelling.

·       Meewerken aan PR en kaartverkoop. Ik verzorg de PR altijd en zou daarbij graag samenwerken! Bij deze mail vind je een voorbeeld actielijst.

·       Evt mee coördineren en uitvoeren ‘buitenprogramma’. Denk aan de ontvangst van gasten met catering (stijlvol, in eigen beheer of via Nyenrode), muziek en misschien rondleiding op Nyenrode.

Meer informatie over de voorstelling heb ik ook bij deze mail gevoegd.


Voor de nog langere termijn zou je bezig kunnen met de organisatie van voorstellingen. Bijv:

·       De reguliere voorstellingen, twee per jaar. Bijv. productieleiding, PR, rekwisieten.

·       Het bedenken en/of organiseren van extra activiteiten, zoals korte voorstellingen, misschien op locatie of meewerken aan festivals. Daar is soms vraag naar en kunnen we natuurlijk ook zelf organiseren.


Misschien zijn er dingen bij zijn waar jouw hart sneller van gaat kloppen en zie je mogelijkheden om je ei in kwijt te kunnen. We zouden dat erg leuk vinden en horen dan graag van je.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Maarssen Activiteiten > Theatergroep Maarssen '32 > Wil jij helpen een rol spelen achter de schermen bij onze theatergroep?

Over Theatergroep Maarssen '32

Theatergroep Maarssen’32 is een ambitieuze en vrolijke vereniging met enthousiaste leden die voor en achter de schermen actief zijn. Met onze gevarieerde producties, vaak op bijzondere locaties, vermaken wij in onze mooie Vechtstreek publiek uit het hele land. Wij produceren onze producties zelf, van het eerste idee tot en met de uitvoering. Graag werken we samen met bijvoorbeeld muzikanten, zangers en dansers. Makers, spelers, vormgevers en technici voelen zich samen verantwoordelijk voor een mooie voorstelling en enthousiast publiek.