Skip Sidebar

Over ons

Theatergroep Maarssen’32 is een ambitieuze en vrolijke vereniging met enthousiaste leden die voor en achter de schermen actief zijn. Met onze gevarieerde producties, vaak op bijzondere locaties, ...

Kunst & cultuur
Partnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deel
Helpen bij en meebeleven van voorstelling Het Rampjaar op landgoed Nyenrode?!

Helpen bij en meebeleven van voorstelling Het Rampjaar op landgoed Nyenrode?!

Event · 25 jun 2022, 14:00 – 3 jul 2022, 19:00
Nyenrode Business Universiteit, Straatweg 25, Breukelen, Utrecht 3621 BG, Nederland
Gastheer/vrouwKoken & etenEvenement & festival
Kunst & cultuurBuurt & omgevingSport & Recreatie
Partnerschap om de doelstellingen te bereiken
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Theatergroep Maarssen '32
#53590
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Theatergroep-Maarssen-321/activiteiten/Helpen-bij-en-meebeleven-van-voorstelling-Het-Rampjaar-op-landgoed-Nyenrode/53590 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Eind juni / begin juli spelen we de voorstelling Het Rampjaar op een prachtige locatie: landgoed Nyenrode. Hulp is welkom!

Uitgebreide omschrijving

Eind juni / begin juli spelen we de voorstelling Het Rampjaar op een prachtige locatie: landgoed Nyenrode in Breukelen, aan de Vecht. We zouden het heel fijn vinden als jij daar wilt helpen. Natuurlijk kun je dan de voorstelling en de gezelligheid er omheen meebeleven.


We kunnen hulp gebruiken bij:

·       Catering; voorbereiden en verzorgen van drankjes en eenvoudige versnaperingen aan onze bezoekers.

·       Verkeersregelaars; gastvrouw/heer: bezoekers ontvangen en hen de parkeerplaats of fietsenstalling en speelplek wijzen.

·       Kassa; gastvrouw/heer: kaartjes controleren en verkopen en bezoekers informeren.

·       Muzikale omlijsting: verzorgen van (achtergrond) muziek en/of zang bij de ontvangst en het napraten bij de catering.

De tijden vind je in het schema hieronder

 

De tijden liggen op zaterdag en zondag tussen 12 en 22 uur. Het precieze tijdschema kunnen wij mailen.


Als je zin hebt om een paar uurtjes te helpen, meld je dan snel aan met je beschikbaarheid, wat je wilt doen en hoe vaak je wilt komen aan.


Meer info over de voorstelling vind je op onze website: Maarssen32
Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Breukelen Activiteiten > Theatergroep Maarssen '32 > Helpen bij en meebeleven van voorstelling Het Rampjaar op landgoed Nyenrode?!

Over Theatergroep Maarssen '32

Theatergroep Maarssen’32 is een ambitieuze en vrolijke vereniging met enthousiaste leden die voor en achter de schermen actief zijn. Met onze gevarieerde producties, vaak op bijzondere locaties, vermaken wij in onze mooie Vechtstreek publiek uit het hele land. Wij produceren onze producties zelf, van het eerste idee tot en met de uitvoering. Graag werken we samen met bijvoorbeeld muzikanten, zangers en dansers. Makers, spelers, vormgevers en technici voelen zich samen verantwoordelijk voor een mooie voorstelling en enthousiast publiek.