Skip Sidebar

Over ons

Wij willen jongeren enthousiasmeren voor techniek door een dag te organiseren - de Techniekdag op 20 oktober 2022- waar de jongeren zelf in 3 interactieve workshops aan de slag gaan en ervaren hoe ...

OnderwijsKinderen & Jongeren
Kwaliteitsonderwijs
Deel

Technische begeleider workshop

Taak · 8 uur · voor 20 okt 2022
Maarssen, Utrecht, Nederland
TrainingActiviteiten begeleidenKlussenOnderwijsJeugdwerk
OnderwijsKinderen & Jongeren
KwaliteitsonderwijsIndustrie, innovatie en infrastructuur
Dit is een maatschappelijke stage
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Techniekdag Stichtse Vecht
#52298
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Techniekdag-Stichtse-Vecht/activiteiten/Technische-begeleider-workshop/52298 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Tijdens de Techniekdag Stichtse Vecht worden ca 1000 jongeren geënthousiasmeerd voor techniek door ze deel te laten nemen aan diverse interactieve workshops.

Uitgebreide omschrijving

U bent dol op techniek en graag in contact met jonge mensen.

Tijdens de Techniekdag bent u degene die met uw enthousiasme, jongeren inspireert om voor een technische studierichting te kiezen. U helpt ze bij het uitvoeren van een (korte) technische activiteit en laat ze ervaren hoe leuk techniek is. Een baan in de techniek biedt ze immers zicht op een mooi toekomstperspectief!

Dat gunt u ze toch ook. Maak het verschil en kom ons 1 (of 2) dag(en) helpen!

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Techniekdag Stichtse Vecht

Wij willen jongeren enthousiasmeren voor techniek door een dag te organiseren - de Techniekdag op 20 oktober 2022- waar de jongeren zelf in 3 interactieve workshops aan de slag gaan en ervaren hoe leuk het werken in de techniek is.
Bedrijven zorgen voor de invulling en variatie van de workshops.