Skip Sidebar

Over ons

Wij inspireren en enthousiasmeren jongeren voor techniek door een dag te organiseren - de Tech Experience Dag op 12 oktober 2023- waar de jongeren zelf in 3 interactieve workshops aan de slag gaan en ...

OnderwijsKinderen & Jongeren
Kwaliteitsonderwijs
Deel
Gastvrouw of gastheer

Gastvrouw of gastheer

Event · 12 okt 2023, 08:00 - 16:30
Sportparkweg 9, 3604 AW Maarssen, Nederland
Gastheer/vrouw
OnderwijsKinderen & Jongeren
KwaliteitsonderwijsIndustrie, innovatie en infrastructuur
Dit is een maatschappelijke stage
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Tech Experience Stichtse Vecht
#65700
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Techniekdag-Stichtse-Vecht/activiteiten/Gastvrouw-of-gastheer/65700 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Tijdens de Tech Experience Dag worden ca 1000 jongeren geënthousiasmeerd voor techniek door ze deel te laten nemen aan diverse interactieve workshops.

Uitgebreide omschrijving

Tijdens de Tech Experience Dag bent u degene die jongeren ontvangt en ze naar hun workshops begeleidt. Om ca. 1000 jongeren vlekkeloos deel te laten nemen aan de verschillende workshops en ze een fijne dag te bezorgen, is een goede begeleiding noodzakelijk. Daar zorgen onze gastvrouwen en -heren voor.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Tech Experience Stichtse Vecht

Wij inspireren en enthousiasmeren jongeren voor techniek door een dag te organiseren - de Tech Experience Dag op 12 oktober 2023- waar de jongeren zelf in 3 interactieve workshops aan de slag gaan en ervaren hoe leuk het werken in de techniek is.
Bedrijven zorgen voor de invulling en variatie van de workshops.