Skip Sidebar

Over ons

Wij willen jongeren enthousiasmeren voor techniek door een dag te organiseren - de Techniekdag op 20 oktober 2022- waar de jongeren zelf in 3 interactieve workshops aan de slag gaan en ervaren hoe ...

OnderwijsKinderen & Jongeren
Kwaliteitsonderwijs
Deel

Gastvrouw of gastheer

Event · 20 okt 2022, 08:00 - 18:00
Maarssen, Utrecht, Nederland
Gastheer/vrouw
OnderwijsKinderen & Jongeren
KwaliteitsonderwijsIndustrie, innovatie en infrastructuur
Dit is een maatschappelijke stage
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Techniekdag Stichtse Vecht
#52304
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Techniekdag-Stichtse-Vecht/activiteiten/Gastvrouw-of-gastheer/52304 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Tijdens de Techniekdag Stichtse Vecht worden ca 1000 jongeren geënthousiasmeerd voor techniek door ze deel te laten nemen aan diverse interactieve workshops.

Uitgebreide omschrijving

Tijdens de Techniekdag bent u degene die jongeren ontvangt en ze naar hun workshops begeleidt. Om ca. 1000 jongeren vlekkeloos deel te laten nemen aan de verschillende workshops en ze een fijne dag te bezorgen, is een goede begeleiding noodzakelijk. Daar zorgen onze gastvrouwen en -heren voor.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Techniekdag Stichtse Vecht

Wij willen jongeren enthousiasmeren voor techniek door een dag te organiseren - de Techniekdag op 20 oktober 2022- waar de jongeren zelf in 3 interactieve workshops aan de slag gaan en ervaren hoe leuk het werken in de techniek is.
Bedrijven zorgen voor de invulling en variatie van de workshops.