Skip Sidebar

Over ons

Wij willen jongeren enthousiasmeren voor techniek door een dag te organiseren - de Techniekdag op 20 oktober 2022- waar de jongeren zelf in 3 interactieve workshops aan de slag gaan en ervaren hoe ...

OnderwijsKinderen & Jongeren
Kwaliteitsonderwijs
Deel

Coördinator op- en afbouw

Taak · 4–8 uur · voor 19 okt 2022
Maarssen, Utrecht, Nederland
Activiteiten begeleidenKlussenEvenement & festivalCoördineren
OnderwijsKinderen & Jongeren
KwaliteitsonderwijsIndustrie, innovatie en infrastructuur
Dit is een maatschappelijke stage
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Techniekdag Stichtse Vecht
#52306
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Techniekdag-Stichtse-Vecht/activiteiten/Coordinator-op--en-afbouw/52306 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Tijdens de Techniekdag Stichtse Vecht worden ca 1000 jongeren geënthousiasmeerd voor techniek door ze deel te laten nemen aan diverse interactieve workshops.

Uitgebreide omschrijving

Tijdens de Techniekdag Stichtse Vecht, die dit jaar voor de eerste keer wordt georganiseerd op 20 oktober, doen ca. 1000 leerlingen mee aan verschillende interactieve workshops. Maar voordat het zover is, moet de locatie omgetoverd en ingericht worden met alles wat daarvoor nodig is en aan het einde ook weer leeggeruimd. Om dit te coördineren en begeleiden zijn we op zoek naar iemand die zijn of haar mannetje staat.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Maarssen Activiteiten > Techniekdag Stichtse Vecht > Coördinator op- en afbouw

Over Techniekdag Stichtse Vecht

Wij willen jongeren enthousiasmeren voor techniek door een dag te organiseren - de Techniekdag op 20 oktober 2022- waar de jongeren zelf in 3 interactieve workshops aan de slag gaan en ervaren hoe leuk het werken in de techniek is.
Bedrijven zorgen voor de invulling en variatie van de workshops.