Skip Sidebar

Over ons

Onder het motto ‘samen uit, samen genieten’ organiseert Vier het Leven theater-, film- en concertbezoek met begeleiding voor ouderen die dit niet meer zelfstandig kunnen ondernemen. De kracht van Vier ...

Kunst & cultuur
Goede gezondheid en welzijn
Deel

Gastheer/gastvrouw die ouderen begeleidt naar theater en concerten

Structureel werk · Flexibele uren · Start vanaf 13 sep 2022
Flexibele locatie
Gastheer/vrouwActiviteiten begeleidenEvenement & festivalMaatje & buddyBegeleidingAndersSociaal contactNederlands
Kunst & cultuur
Goede gezondheid en welzijn
5 plaatsen over.
Activiteit Delen
Stichting Vier het Leven
#56925
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Stichting-Vier-het-Leven7/activiteiten/Gastheergastvrouw-die-ouderen-begeleidt-naar-theater-en-concerten/56925 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Cultuur inspireert en verbindt en onder het motto ‘Samen Uit, Samen Genieten’ gaan wij met ons vrijwilligersteam zo eenzaamheid tegen onder ouderen.

Uitgebreide omschrijving

WAT GA JIJ DOEN?

Met jouw werk draag je bij aan onze missie om ouderen de kans te blijven bieden om het leven te vieren en er samen met anderen op uit te gaan. 


Als gastvrouw of gastheer van Vier het Leven begeleid je maximaal 3 ouderen per keer naar het theater, filmhuis of museum in de regio Utrecht. Deelnemende ouderen worden persoonlijk door jou opgehaald, tijdens de voorstelling begeleid en na afloop weer thuisgebracht. Gedurende het uitstapje bied je een ondersteunende arm en warme gezelligheid die nodig is om samen te genieten van een heerlijke middag of avond. Voor jou als gastheer/gastvrouw is het entreekaartje gratis.


OVER JOU

Je woont in Maarssen of Breukelen en bent een aantal keer per jaar overdag en ’s avonds inzetbaar, om samen met ouderen naar theater en andere culturele activiteiten te gaan.

 

Om jouw rol als gastvrouw/ gastheer succesvol te kunnen uitvoeren, heb jij affiniteit met ouderen, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, ben je proactief en hebt goede sociale vaardigheden. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs en 5-deurs auto (i.v.m. een eventuele rollator). Je bent bereid om maximaal 3 ouderen thuis met eigen vervoer op te halen en naar een voorstelling in de regio Utrecht te gaan. En je geniet van culturele activiteiten!


WAT BIEDEN WIJ JOU?

·        Veel plezier, afwisseling, uitdaging en voldoening!

·        Een enthousiast team met passie voor het mooie werk

·        Veel flexibiliteit, want je geeft zelf online in ons systeem aan wanneer je wel of niet kunt

·        Het gratis bijwonen van culturele evenementen in jouw regio

·        Begeleiding om onze manier van werken en digitale systeem onder de knie te krijgen

·        1x per jaar een vrijwilligersbijeenkomst met het hele team.

Een vrijwilligersovereenkomst


INTERESSE?

Leuk! We komen graag in contact met je en dan plannen we een kennismakingsgesprek in.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

5 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Stichting Vier het Leven

Onder het motto ‘samen uit, samen genieten’ organiseert Vier het Leven theater-, film- en concertbezoek met begeleiding voor ouderen die dit niet meer zelfstandig kunnen ondernemen. De kracht van Vier het Leven zit in de menselijke aanpak, de persoonlijke aandacht. Gasten worden persoonlijk opgehaald en weer thuisgebracht door vrijwillige gastheren en gastvrouwen. Samen helpen we ouderen weer op weg naar nieuwe belevenissen.