Skip Sidebar

Over ons

Kasteel de Haar is het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland!
Ons middeleeuwse kasteel kenmerkt zich door de rijke en extravagante geschiedenis
en de vele bijzondere verhalen die achter de ...

Kunst & cultuur
Duurzame steden en gemeenschappen
Deel
Vrijwilliger voorraadbeheer museumshop

Vrijwilliger voorraadbeheer museumshop

Structureel werk · 3 uur/week
Kasteellaan 1, 3455 RR Haarzuilens, Nederland
WinkelAdministratie
Kunst & cultuur
Duurzame steden en gemeenschappen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Kasteel de Haar
#47749
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Stichting-Kasteel-de-Haar1/activiteiten/Vrijwilliger-voorraadbeheer-museumshop/47749 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Door middel van het openstellen van kasteel en tuinen het complex voor de volgende generaties behouden.

Uitgebreide omschrijving

Om thuis nog even na te genieten van Kasteel de Haar, beschikt het kasteel over een prachtige souvenirwinkel, waar onze bezoekers leuke kasteel items, luxe artikelen zoals tassen en schrijfwaren en kinderartikelen kunnen kopen. Help jij ons ervoor te zorgen dat onze bezoekers de optimale winkelervaring krijgen? Wij zijn op zoek naar een


Vrijwilliger voorraadbeheer museumshop

(4 uur per week, werkdagen in overleg)


De vrijwilliger museumshop zal een spin-in-het-web zijn. Zo zal je de vaste voorraad in de gaten houden en nieuwe producten bestellen. Verder zal je voorbereidend werk uitvoeren (zoals paklijsten controleren en prijsstickers uitdraaien), zodat bestellingen op de juiste manier in de winkel worden geplaatst. Ook het invoeren van gegevens behoort tot jouw verantwoordelijkheid. Je valt onder de afdeling Marketing & Programmering, 2,5 fte.


Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met onze contactpersoon.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Werktijden, frequentie en duur: 4 uur per week, werkdagen in overleg


Vaardigheden: 

Wij zoeken een vrijwilliger die: Ervaring heeft in de detailhandel, het leuk vindt om collega’s te ondersteunen, nauwkeurig werkt, weet hoe de museumshop werkt, in goede fysieke gezondheid verkeerd (in verband met het af en toe tillen van dozen), gastvrijheid in zijn/haar DNA heeft, goed is in het bewaren van overzicht, verantwoordelijkheid neemt over de planning.


Algemeen: Kasteel de Haar biedt: Kasteel de Haar organiseert veel voor vrijwilligers. Er zijn door het jaar heen meerdere extra activiteiten. U kunt daarbij denken aan het meedoen in werkgroepen. Daarnaast zijn er lezingen, uitjes, de jaarlijkse vrijwilligersborrel en het jaarlijkse vrijwilligersfeest. Ook worden uw reiskosten vergoed(19ct p/km). Verder geeft Kasteel de Haar vrijwilligers met verschillende regelingen korting op (groeps)bezoek in het kasteel en het park, huur van ruimtes en artikelen in de kasteelwinkel.


Dag(en) en dagdelen: Maandag t/m zondag overdag.


Inwerkmethode en begeleiding: On the job


Scholing: Inwerkperiode en begeleiding aanwezig


Onkostenvergoeding: Reiskostenvergoeding van 0,19 per kilometer

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Haarzuilens Activiteiten > Stichting Kasteel de Haar > Vrijwilliger voorraadbeheer museumshop

Over Stichting Kasteel de Haar

Kasteel de Haar is het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland!
Ons middeleeuwse kasteel kenmerkt zich door de rijke en extravagante geschiedenis
en de vele bijzondere verhalen die achter de kasteelmuren schuil gaan.

Kom naar Kasteel de Haar en krijg een uniek inzicht in het flamboyante leven van de familie van Zuylen in de 20ste eeuw. Tot het jaar 2000 was de familie Van Zuylen privé eigenaar, sindsdien is het ondergebracht in de Stichting Kasteel de Haar die zich ten doel heeft gesteld door middel van exploitatie het kasteel en het interieur in goede staat te bewaren en open te stellen voor publiek.

Kasteel de Haar organiseert jaarlijks een groot aantal publieksevenementen, zoals Elfia, Smaak en Stijl van Italië en de Lumineuze Nachten. Er zijn regelmatig speciale themarondleidingen, concerten, kinderevenementen en familiedagen. Het kasteel stelt ook ruimtes beschikbaar voor huwelijken, recepties of diners.

Er werken zo'n 42 vaste medewerkers en ruim 250 vrijwilligers. Er zijn vrijwilligers die rondleiden, in de tuin of kasteelwinkel assisteren of de TD ondersteunen.

Een hele mooie inspirerende werkplek gecombineerd met een heleboel gezelligheid!