Skip Sidebar

Over ons


St. Gezinsbuddy biedt steun aan eenoudergezinnen die op meerdere terreinen problemen hebben. Ouder en kinderen in deze gezinnen worden zelfstandiger en gelukkiger.

ZorgWelzijn
Goede gezondheid en welzijn
Deel

Berbers-talige GezinsBuddy gezocht

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren · Voor ongeveer 24 maanden
Breukelen, Utrecht, Nederland
ZorgWelzijn
Goede gezondheid en welzijn
Activiteit Delen
Stichting Gezinsbuddy
#57942
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Stichting-Gezinsbuddy/activiteiten/Berbers-talige-GezinsBuddy-gezocht/57942 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor een Marokkaans éénoudergezin zoeken we een tweetalige vrijwilliger die GezinsBuddy wilt worden bij ons.

Uitgebreide omschrijving

Kan jij Berbers (uit het zuiden) en Nederlands spreken en wil jij de sociale steun worden voor een Marokkaanse moeder met 4 kinderen in Breukelen ? Dan hoor ik graag van je om je meer over hen te vertellen en onze organisatie.


Wij zijn een mooie Stichting genaamd GezinsBuddy. Dit is een organisatie die éénoudergezinnen ondersteunt die in een kwetsbare situatie leven. Het lukt hen niet alleen en hun sociaal netwerk is niet toereikend genoeg om het hoofd boven water te houden. Wij staan voor hen klaar! Een GezinsBuddy (vrijwilliger) biedt in het ene gezin een luisterend oor met een kop koffie en bij een ander is het nodig om orde op zaken te scheppen bijv. in de administratie of het huis. Zoals je beschikbaar bent voor vrienden, zo is een GezinsBuddy ook ‘present’ voor het eenoudergezin, want dat vermindert stress. Doel van GezinsBuddy is om te zorgen dat éénoudergezinnen een netwerk opbouwen en zichzelf weer kunnen redden binnen twee jaar. Hieraan werken we ook middels de activiteiten die we organiseren, waar een Buddy vaak meegaat. Hoeveel tijd je voor het gezin beschikbaar hebt, is aan jou.


Op onze website kan je meer lezen over wat onze Stichting doet. Is je interesse gewekt? Laat het mij weten, dan kunnen we vrijblijvend eens kennismaken!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Breukelen Activiteiten > Stichting Gezinsbuddy > Berbers-talige GezinsBuddy gezocht

Over Stichting Gezinsbuddy


St. Gezinsbuddy biedt steun aan eenoudergezinnen die op meerdere terreinen problemen hebben. Ouder en kinderen in deze gezinnen worden zelfstandiger en gelukkiger.