Skip Sidebar

Over ons

De Brug biedt een ‘tijdelijk’ steuntje in de rug voor kinderen uit Maarssen om een achterstand op school te verhelpen en rust te creëren. De hulp die we bieden is gratis, maar uitsluitend bedoeld voor ...

Kinderen & JongerenArmoedebestrijdingOnderwijs
Ongelijkheid verminderen
Deel

Huiswerkbegeleider/bijles in Vreeland

Project (Tijdelijk) · 2–4 uur/week · Start vanaf 8 nov 2022
Vanuit huis
Onderwijs
Kinderen & JongerenArmoedebestrijdingOnderwijs
Ongelijkheid verminderen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting De Brug
#58596
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Stichting-De-Brug/activiteiten/Huiswerkbegeleiderbijles-in-Vreeland/58596 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wil jij van waarde zijn voor een meisje uit Vreeland dat extra ondersteuning bij schoolwerk nodig heeft? Kom ons helpen!

Uitgebreide omschrijving

De Brug biedt gratis bijles/huiswerkbegeleiding aan kinderen uit gezinnen die dat niet zelf kunnen betalen. Onze eigen locatie is gevestigd in Maarssen-Dorp en wij helpen voornamelijk leerlingen van basisscholen uit Maarssen van groep 4 tot en met 8, die enige tijd wat extra hulp kunnen gebruiken.


Voor een specifieke situatie zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die tweemaal in de week een meisje uit groep 8 in Vreeland wil ondersteunen met voornamelijk taal.

 

Vind je het leuk om ons en vooral dit meisje te helpen? Heb je voldoende relevante kennis, weet je hoe je kennis overdraagt en hoe je een leerling kunt begeleiden? Dan kijken we uit naar een kennismaking!


Mocht je vragen hebben of meer informatie willen, bel ons of kom langs op onze gezellige locatie!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stichting De Brug

De Brug biedt een ‘tijdelijk’ steuntje in de rug voor kinderen uit Maarssen om een achterstand op school te verhelpen en rust te creëren. De hulp die we bieden is gratis, maar uitsluitend bedoeld voor kinderen van ouders die dit niet zelf kunnen betalen.

Onze ondersteuning is er in drie vormen: bijles, huiswerkbegeleiding en een ‘huiskamer’ waar kinderen rustig kunnen leren en huiswerk maken. Dat doen we op onze locatie aan de Breedstraat in Maarssen-Dorp.