Skip Sidebar

Over ons

De Brug biedt een ‘tijdelijk’ steuntje in de rug voor kinderen uit Maarssen om een achterstand op school te verhelpen en rust te creëren. De hulp die we bieden is gratis, maar uitsluitend bedoeld voor ...

Kinderen & JongerenArmoedebestrijdingOnderwijs
Ongelijkheid verminderen
Deel

Huiswerkbegeleider

Taak · 2–4 uur
Breedstraat 24, 3603 BB Maarssen, Nederland
Onderwijs
Kinderen & JongerenArmoedebestrijdingOnderwijs
Ongelijkheid verminderen
Dit is een maatschappelijke stage
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting De Brug
#51864
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Stichting-De-Brug/activiteiten/Huiswerkbegeleider/51864 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wil jij ook van waarde zijn voor kinderen die wat extra's nodig hebben? Kom ons helpen! De Brug biedt huiswerkbegeleiding en bijles en een 'huiskamer'.

Uitgebreide omschrijving

Gratis en uitsluitend voor kinderen uit gezinnen die dat niet zelf kunnen betalen. Voor leerlingen van basisscholen in Maarssen van groep 4 tot en met 8, die enige tijd wat extra hulp kunnen gebruiken. De scholen geven aan of De Brug kan helpen.


Wat kunnen we voor een kind betekenen? Onze ondersteuning is er in drie vormen:


Huiskamer – In onze ‘huiskamer’ kunnen kinderen rustig leren, lesstof herhalen en huiswerk maken. Zonder drukte om hen heen en indien nodig met een Chromebook van De Brug.


Huiswerkbegeleiding – We helpen een kind bij alles wat komt kijken bij het maken van huiswerk. Denk aan goed plannen, focus houden, hoe te leren en gewoon de vragen waarmee een kind worstelt helpen oplossen.

 

Bijles – Als een kind wat extra hulp nodig heeft bij rekenen, taal, spelling of begrijpend lezen, dan kijken we samen naar de stof die een kind meeneemt van school en geven extra uitleg. De bijlessen zullen in goed overleg met de school verzorgd worden.

 

Vind je het leuk om ons en vooral de kinderen te komen helpen? Heb je voldoende relevante kennis, weet je hoe je kennis overdraagt en hoe je een leerling kunt begeleiden?


Mocht je vragen hebben of meer informatie willen, bel ons of kom langs op onze gezellige locatie!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stichting De Brug

De Brug biedt een ‘tijdelijk’ steuntje in de rug voor kinderen uit Maarssen om een achterstand op school te verhelpen en rust te creëren. De hulp die we bieden is gratis, maar uitsluitend bedoeld voor kinderen van ouders die dit niet zelf kunnen betalen.

Onze ondersteuning is er in drie vormen: bijles, huiswerkbegeleiding en een ‘huiskamer’ waar kinderen rustig kunnen leren en huiswerk maken. Dat doen we op onze locatie aan de Breedstraat in Maarssen-Dorp.