Skip Sidebar

Over ons

Buitenplaats Doornburgh bestaat als sinds 1623 en ligt langs de kronkelende rivier de Vecht. Het is een plek waar kunst, wetenschap en natuur elkaar ontmoeten. Sinds 2018 organiseert en faciliteert ...

Onderwijs
Kwaliteitsonderwijs
Deel
Help jij de gemeentelijke opvang locatie Doornburg inrichten?

Help jij de gemeentelijke opvang locatie Doornburg inrichten?

Event · 14 jun 2022, 10:00 - 20:00
Diependaalsedijk 17, 3601 GH Maarssen, Nederland
Klussen
Vluchtelingen & MinderhedenOntwikkelingswerk & RampenhulpverleningBuurt & omgeving
Kwaliteitsonderwijs
Help Oekraïne
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Buitenplaats Doornburgh
#53765
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Stichting-Buitenplaats-Doornburgh1/activiteiten/Help-jij-de-gemeentelijke-opvang-locatie-Doornburg-inrichten/53765 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Op dit moment wordt alles in werk gesteld om de locatie gereed te maken voor de Oekraïners. Help jij Doornburgh met het inrichten van de ruimtes?

Uitgebreide omschrijving

Binnenkort worden de eerste vluchtelingen opgevangen in de gemeentelijke opvanglocatie op Doornburgh. Op dit moment wordt alles in werk gesteld om de locatie gereed te maken voor hun komst. Doornburgh is hard op zoek naar vrijwilligers die op dinsdag 14 juni overdag vanaf 10 uur en ’s avonds tussen 18.30 en 20.00 uur kunnen helpen. Ook als u maar een uurtje beschikbaar bent, ben u van harte welkom.

Er worden vrijwilligers gezocht voor de volgende klussen:

·        Sjouwen

·        Gordijnen ophangen

·        Bedden opmaken

·        Lampen vervangen

·        Kamers inrichten (stoel/tafel/lamp etc)

·        Keuken inrichten

·        Beetje schoonmaakwerk (het gros is al gedaan)

·        Gezellig maken waar nodig

·        Overige technische handelingen

 

Aanmelden voor 14 juni kan via deze vacature

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Maarssen Activiteiten > Stichting Buitenplaats Doornburgh > Help jij de gemeentelijke opvang locatie Doornburg inrichten?

Over Stichting Buitenplaats Doornburgh

Buitenplaats Doornburgh bestaat als sinds 1623 en ligt langs de kronkelende rivier de Vecht. Het is een plek waar kunst, wetenschap en natuur elkaar ontmoeten. Sinds 2018 organiseert en faciliteert Stichting Buitenplaats Doornburgh tentoonstellingen, lezingen, en residenties op het snijvlak van kunst en wetenschap. Wij zijn zo veelzijdig als de mensen die bij ons werken. Zo geven onze vrijwilligers rondleidingen over de historie en architectuur van de buitenplaats. Het onderhoud van het groen wordt verzorgd door een groep betrokken, vrijwillige tuinlieden. Ook zorgen zij voor de varkentjes die jaarlijks ons landgoed komen vervrolijken. Samen streven we naar een duurzame en circulaire toekomst.