Skip Sidebar
Scouting Jan Campert Maarssen

Scouting Jan Campert Maarssen

Club, vereniging of andere

Over ons

Scouting is een open, maatschappelijk betrokken jeugd- en jongerenorganisatie, die haar leden met het Scoutingprogramma een plezierige en uitdagende vrijetijdsbesteding biedt. In dit Scoutingprogramma ...

Goede gezondheid en welzijn
Deel
Scouting Jan Campert zoekt zeilers!

Scouting Jan Campert zoekt zeilers!

Structureel werk · 4–6 uur/week
Nieuweweg 19a, 3612 NB Tienhoven, Nederland
Jeugdwerk
Goede gezondheid en welzijn
Dit is een maatschappelijke stage
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Scouting Jan Campert Maarssen
#50873
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Scouting-Jan-Campert-Maarssen/activiteiten/Scouting-Jan-Campert-zoekt-zeilers/50873 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor onze zeilende jeugdleden van 16 tot 18 jaar zijn we op zoek naar enthousiaste leiding. Ze komen samen op zaterdag van 9.30 uur tot 12.30 uur.

Uitgebreide omschrijving

Wil jij jezelf uitdagen als leiding bij Scouting Jan Campert Maarssen? Onze vereniging biedt kinderen een leuke, veilige en leerzame speelomgeving. 

De Jan Campert Groep (ook bekend van het Timmerdorp Maarssen) is een levendige en gezellige scoutinggroep met wel 180 leden. Voor onze Wilde Vaart (meisjes en jongens van 15-18 jaar zijn we op zoek naar enthousiaste leiding. Vind jij het leuk om wekelijks met onze jeugdleden het water op te gaan om ze te leren zeilen? Ze zeilen vanaf april tot en met oktober wekelijks in onze eigen lelievletten op de Loosdrechtse Plassen!

Af en toe een weekendje weg en natuurlijk een mooi zomerkamp hoort er ook bij! Ben jij op zoek naar een uitdaging waarbij je betekenisvol kan bijdragen aan de ontwikkeling van onze jeugdleden? Je hoeft als begeleider geen zeilervaring te hebben, maar wel affiniteit met water en watersport. Het zeilen leer je gaandeweg vanzelf.

We zoeken iemand het gewoon leuk vindt om met onze oudste jeugdleden het water op te gaan. Het is belangrijk dat deze groep op een veilige manier zelfstandig leert werken en daarbij dus ook fouten kan maken om daarvan te leren. Dus als begeleider bij dit onderdeel begeleidt je ze in hun ontwikkeling tot zelfstandige jonge mensen.  


Zie je dit als een kans, dan zien we je graag een keer om kennis te maken!

De opkomsten zijn op zaterdag van 9.30 tot 12.30 uur. We zeilen vanaf Jachthaven Ruimzicht.

We komen graag met je in contact om te kijken naar de mogelijkheden.

Stuur een reactie via deze website en dan maken we een afspraak zodat je een keer mee kunt komen draaien. Neem voor informatie en andere vacatures een kijkje op onze website.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Tienhoven Activiteiten > Scouting Jan Campert Maarssen > Scouting Jan Campert zoekt zeilers!

Over Scouting Jan Campert Maarssen

Scouting is een open, maatschappelijk betrokken jeugd- en jongerenorganisatie, die haar leden met het Scoutingprogramma een plezierige en uitdagende vrijetijdsbesteding biedt. In dit Scoutingprogramma wordt in actief samenspel met leeftijdsgenoten, geïnspireerd op het buitenleven, een bijdrage geleverd aan de vorming van de persoonlijkheid. Hierdoor leren scouts met respect voor zichzelf en hun omgeving de eigen grenzen te verkennen en verantwoordelijkheid te nemen voor zichzelf, elkaar en de wereld om hen heen.