Skip Sidebar
Scouting Jan Campert Maarssen

Scouting Jan Campert Maarssen

Club, vereniging of andere

Over ons

Scouting is een open, maatschappelijk betrokken jeugd- en jongerenorganisatie, die haar leden met het Scoutingprogramma een plezierige en uitdagende vrijetijdsbesteding biedt. In dit Scoutingprogramma ...

Goede gezondheid en welzijn
Deel
Scouting Jan Campert zoekt leiding!

Scouting Jan Campert zoekt leiding!

Structureel werk · 2–4 uur/week
Nieuweweg 19a, 3612 NB Tienhoven, Nederland
Jeugdwerk
Goede gezondheid en welzijn
Dit is een maatschappelijke stage
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Scouting Jan Campert Maarssen
#48728
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Scouting-Jan-Campert-Maarssen/activiteiten/Scouting-Jan-Campert-zoekt-leiding/48728 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Onze bevers (jongens en meisjes van 5 tot 7 jaar oud) zijn op zoek naar een enthousiaste leider. Ze komen samen op zaterdag van 15.30 uur tot 17 uur.

Uitgebreide omschrijving

Wil jij jezelf uitdagen als leiding bij Scouting Jan Campert Maarssen? Onze vereniging biedt kinderen een leuke,  veilige en leerzame speelomgeving. 

De Jan Campert Groep (ook bekend van het Timmerdorp Maarssen) is een levendige en gezellige scoutinggroep met wel 180 leden. Voor onze bevergroep zijn we op zoek naar enthousiaste leiding. Vind jij het leuk om wekelijks met onze bevers (meisjes en jongens in de leeftijd van 5 tot 7) op avontuur te gaan in de buitenlucht? Ben jij op zoek naar een uitdaging waarbij je betekenisvol kan bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen? Vind je het leuk om samen te werken met andere vrijwilligers in je eigen buurt? En ben jij hiervoor een paar uur per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De opkomsten zijn op zaterdag van 15.30 tot 17.00 uur op  ons clubhuis De Woelwam aan de rand van Maarssen-dorp bij de Zogwetering.  

We komen graag met je in contact om te kijken naar de mogelijkheden.

Stuur een reactie via deze website en dan maken we graag een afspraak zodat je een keer mee kunt komen draaien. Neem voor informatie en andere vacatures een kijkje op onze website.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Tienhoven Activiteiten > Scouting Jan Campert Maarssen > Scouting Jan Campert zoekt leiding!

Over Scouting Jan Campert Maarssen

Scouting is een open, maatschappelijk betrokken jeugd- en jongerenorganisatie, die haar leden met het Scoutingprogramma een plezierige en uitdagende vrijetijdsbesteding biedt. In dit Scoutingprogramma wordt in actief samenspel met leeftijdsgenoten, geïnspireerd op het buitenleven, een bijdrage geleverd aan de vorming van de persoonlijkheid. Hierdoor leren scouts met respect voor zichzelf en hun omgeving de eigen grenzen te verkennen en verantwoordelijkheid te nemen voor zichzelf, elkaar en de wereld om hen heen.